Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

B&K blog, hírek, szakmai és közösségi információk

Hírek oldalunkon a cégünk számára és reményeink szerint partnereink, látogatóink számára is fontos információkat oszthatunk meg. 
 
Szakmai bejegyzéseinkben termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos érdekességeket és hasznosnak vélt információkat osztunk meg az érdeklődőkkel. Reméljük, hogy mosdóhigiéniai, szaniter termékeinkkel, szolgáltatásunkkal és tervezői, gyártói képességünkkel, ötleteinkkel segítségére leszünk munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi, börtön és fegyház, állattartó telepek beruházásairól, ipari ütközésvédelemről esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
 
A közösség témakörében található írásainkból megismerhetik a B&K Kft dolgozóinak másik arcát is. Munkatársaink elkötelezett lokálpatriótaként, elsősorban a monori civil szervezeteken keresztül fejtik ki közösségi tevékenységüket. Így például Kugel György, a B&K Kft ügyvezető igazgatója szinte minden jelentős helyi eseményen részt vesz, azok támogatójaként és szervezőjeként. Legyen szó a Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárversenyről, a Monor Hegyessy Lions Club jótékonysági rendezvényeiről, vagy a Monor Környéki Strázsa Borrend tevékenységéről, a B&K Kft mindenhol kiveszi a részét az események lebonyolításából, ha szükséges az anyagi támogatásból is.
 
BK- hírek       BK- Szakmai hírek        BK - Közösség