Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
falikút vízvételi egység

Elektronikus vezérlésű falikút és vízvételi egység, nyomógombbal, fagyvédelmi leeresztő szeleppel, 230V AC tápegységgel

Cikkszám: BK05331000000001

Elektromos csap külső falikúthoz és vízvételi helyhez, nyomógombbal, rozsdamentes acél előlappal, vandálbiztos, hátulról szerelhető kialakítással, fagyvédelmi leeresztő szeleppel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Elektromos csap falikúthoz

Elektronikus vezérlésű, nyomógombbal működtetett falikút és vízvételi egység, szervíztér felöl rögzített és szerelhető rozsdamentes acél előlappal. A nyomógomb megnyomásával indítható a víz adagolása, amely a vezérlő elektronikában megadott és rögzített időt követően automatikusan leáll. Az időzítés időtartama a megrendelő igénye szerint beállítható. A nyomógomb folyamatos nyomvatartása az időzítést nem befolyásolja, így a működés ABS típusúnak tekinthető. Amint az időzítésnek megfelelően a vízfolyás leáll, a rendszer automatikusan vízteleníti magát, elkerülendő a téli elfagyást. A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.  Az üzembe helyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges!

Automata csap nyomógombos működtetéssel

Jellemzők:

  • Víztakarékos
  • Vandálbiztos, hátulról szerelhető kialakítás
  • Fagyásbiztos kivitel, automata víztelenítéssel
  • Elektronikus vezérlés

Paraméterek

Tápfeszültség 230 V AC
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Időzítés 10-45 mp (állítható)
Előlap mérete 184x184 mm
Előlap típusa Hátulról rögzített
Beépítési magasság 800 mm (ajánlott)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.