Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

érintésmentes

MIFARE kártyaolvasó a forgóvillás beléptető kapukban

A plasztik kártyák egy az utóbbi években jelentő karriert befutott fajtája az érintés nélküli RFID kártyák, amelyeket a mindennapi életben több különböző néven is használatban van. RFID kártya, NFC kártya, Proximity kártya, Mifare kártya a leggyakrabban alkalmazott megnevezések. Ezen eszközök használata érintésmentesen, csak közelítéssel történik

Érintésmentes működtetésű ivókút megoldások

Járványhelyzet idején, vagy csak mert a felhasználói környezet úgy kívánja, üzemeltető és fogyasztó számára egyaránt fontos lehet, hogy az ivóvíz-vételi lehetőségként felkínált ivókút, fizikai kontaktus nélkül is használható legyen, azaz érintés nélkül tudjunk inni vagy palackot/poharat tölteni belőle.

Falsík alatti WC tartály elektronikus vezérléssel (ALCAPLAST)

Nyilvános WC-kben alapvető követelmény, hogy a vendégtér berendezési tárgyai, a vezérlő elemek kialakítása eleget tegyen a higiéniai követelményeknek és egyben vandálbiztos legyen.  Az ALCAPLAST falsík alatti szerelőkerete és a hozzá tartozó falsík alatti WC-tartálya a beépítés módjából adódóan vandálbiztos. A WC tartályhoz használatos nyomólapok egy magárahagyott nyilvános WC-ben  nem tekinthető vandálbiztosnak,   ugyanakkor az érintéssel történő működtetés nem tekinthető higiénikusnak. 

Vizelde szerelőkeret infrás piszoár öblítő szeleppel kompletten

A B&K Kft. első saját terméke egy infrás piszoár-öblítő volt. Egyértelmű hát, hogy az azóta eltel idő jelentős fejlődést hozott a vizelde öblítők terén is. A fejlődés egyértelműen jelentkezett az vizelde öblítést vezérlő elektronikákban, választékunkban megjelent a SMART, azaz intelligens öblítési rendszer, amely a forgalomhoz igazítja a vizeldék öblítését, így a nagyforgalmú nyilvános WC-k esetében jelentős vízmegtakarítás érhető el.