Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
115.800 Ft + ÁFA ( 147.066 Ft )
Menny.:db

Falon kívül csövezett zuhanyrendszer,termokeverővel egybeépített időzített,nyomógombbal,perl. zuhanyfejjel (30±10 mp)

115.800 Ft + ÁFA ( 147.066 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01547000000002

Zuhanyrendszer falon kívül csövezett kivitelben, termokeverővel egybeépített időzített nyomógombos csapteleppel, perlátoros zuhanyfejjel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Zuhany termokeverővel, időzített nyomógombbal, zuhanyfejjel

Falon kívüli csövezésű zuhanyrendszerünk a nyomógomb megnyomása után, a gyári beállításnak megfelelő ideig szolgáltatja a vizet. A termékeket perlátoros zuhanyfejekkel szereljük. A víz hőfokát a beépített termosztatikus keverőszelep állítógombjával lehet szabályozni. A hőfok beállító gomb biztonsági gyermekretesszel (forrázásgátlóval) van ellátva. 38°C feletti hőmérsékletű víz a retesz benyomása után állítható be. A termosztatikus elem szabályozza a hideg- és melegvíz arányát, ezáltal a beállított hőmérsékletnek megfelelő kevertvizet szolgáltat. Beépítéskor ügyeljen arra, hogy a hideg- és a melegágba is beépítésre kerüljön egy-egy visszacsapószelep. Ezzel megakadályozható, hogy a két ág összedolgozzon.
Beüzemeléskor ügyelni kell arra, hogy a két bemenő ág között ne legyen nagy nyomáskülönbség, mert ellenkező esetben a keverőegység nem működik megfelelően.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. A zuhanyrózsát és az elzáró szerelvényt a lerakódásoknak megfelelően, ütemezve vízkőmentesíteni kell.
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt a zuhanyt vízteleníteni kell, a nyomógombot pedig ki kell szerelni.

Zuhanyrendszerek közösségi használatra

Ideális választás a régi közösségi zuhanyok felújításánál, hiszen a szerelvények esztétikusan elhelyezhetőek a falburkolat bontása nélkül is.

  • Könnyű kezelhetőség
  • Az időzített nyomógombnak köszönhetően automatikusan elzár
  • A vízhőmérséklet termosztatikus keverővel állítható
  • Forrázásgáltó retesszel

Paraméterek

Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Magasság 1240 mm
Faltól mért kinyúlása 140 mm
Vízellátás Beépített termosztatikus keverővel
Kivitel Falon kívül csövezett
Alapidőzítés 30±10 mp
Gyári vízátfolyás 3 bar nyomáson 9.5 l/perc
Maximális dinamikus üzemi nyomás 4 bar
Zuhanyfej Perlátoros zuhanyfej
Hőmérsékletállítási tartomány 15-50 °C
Beépített forrázásgátló 38°C-nál

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek