Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
144.400 Ft + ÁFA ( 183.388 Ft )
Menny.:db

Falra szerelhető mélyhúzott medencés kézmosó térdkapcsolóval, termosztatikus keverővel

144.400 Ft + ÁFA ( 183.388 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK05705000000005

Falra szerelhető kézmosó rozsdamentes acélból, térdkapcsolóval, termosztatikus keverőszeleppel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Mosdó térdkapcsolóval

Fali kézmosónk rozsdamentes acélból készül. A mosdó tartozéka a térdkapcsolóval indítható csapkifolyó, a termosztatikus keverőszelep, a konzol, a leeresztőszelep és a szifon is. A rozsdamentes konzolnak köszönhetően stabilan felszerelhető a falra.

Higiénikus használat térdkapcsoló segítségével

A térdkapcsolókar bármilyen irányba történő elmozdításával lehet nyitni a szelepet, ekkor indul a víz a csapkifolyón keresztül. A térdkapcsolókar eredeti állapotba történő visszatérése után a beépített nyomógomb beállításainak megfelelő ideig még áramlik a víz, majd a szelep automatikusan elzár. Ennek köszönhetően jelentős vízmegtakarítás érhető el a hagyományos zárású szerelvényekhez képest. Emellett a konstrukció higiénikus kezelést tesz lehetővé, hiszen kézérintés nélküli a nyitás és a zárás. A kifolyó víz hőmérsékletét a rozsdamentes acél lapra szerelt termosztatikus keverőszelep segítségével lehet beállítani.
A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. A rozsdamentes kivitel hosszú élettartamot, és könnyű tisztíthatóságot biztosít. Felszereléskor mindig a falfelületnek megfelelő csavarokkal rögzítse a terméket!
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat!

Higiénikus rozsdamentes acél felület, élelmiszeripar számára

Elsősorban élelmiszeripari üzemek számára ajánlott, de alkalmazható bármely egyéb területen is (pl.: nagykonyhák, stb.).

  • Rozsdamentes kialakításnak köszönhetően higiénikus
  • Masszív kialakítás

Paraméterek

Anyag rozsdamentes acél
Medence belső mérete 385*285*125 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Lefolyó csatlakozás DN32 mm
Vízellátás hideg és meleg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.