Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
151.700 Ft + ÁFA ( 192.659 Ft )
Menny.:db

Falra szerelhető rozsdamentes ivókút, bekapásgátlós kifolyóval, nyomógombos (extrakönnyű) indítással, 133 mm-es palástle

151.700 Ft + ÁFA ( 192.659 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01459000000001

Ivókút óvodába, falra szerelhető változatban, rozsdamentes acélból, bekapásgátlós kifolyóval, extrakönnyű nyomógombos indítással, beltéri használatra.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút óvodába falra szerelhető változatban

A rozsdamentes acélból készült fali ivókútjaink higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Az ivókút működtetése speciális, szervó rendszerű nyomógomb segítségével történik, ennek eredményeképpen a nyomógomb működtetése független a hálózati víz nyomásától. Az ivókutak a különleges ivókútfejnek köszönhetően ideális formájú vízsugarat biztosítanak, a bekapásgátlónak köszönhetően higiénikusak. Használat közben a nyomógombot folyamatosan nyomva kell tartani, a nyomógomb elengedésével a víz folyása azonnal elzáródik.
Üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Figyelem! Az ivókút elsősorban beltéri használatra ajánlott, kültéren történő elhelyezés esetén rendelés előtt egyeztetés szükséges.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.

Fali ivókút óvodába, könnyen nyomható nyomógombos csapteleppel

A speciális, könnyen megnyomható nyomógombnak köszönhetően különösen alkalmas óvodai, iskolai alkalmazásra, de ideális üzemi és egyéb beltéri felhasználásra is.

  • Könnyen megnyomható működtető nyomógomb
  • Higiénikus
  • Könnyű tisztíthatóság
  • Bekapásgátlós kifolyó

Refill projekt – Töltsd újra Magyarország

Paraméterek

Anyag Rozsdamentes acél (1.4301)
Méretek 312x370x336 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Működtetés Nyomógombos
Vízelvezetés D32 mm
Medence belső mérete D250x50 mm
Leeresztőszelep 5/4"
Maximális üzemi hőmérséklet 80 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek