Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
280 Ft + ÁFA ( 356 Ft )
Menny.:db

FFP-2 KN95 szájmaszk, gumis - fülre akasztható - rögzítővel, szelep nélküli kivitelben

280 Ft + ÁFA ( 356 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BKH8700411

Kiszűri a levegőben lévő részecskék legalább 94%-át 0,6 μm-es méretig.

Minimum rendelés 2 db és ennek a többszöröse! (Zárt, higiénikus csomagolás miatt.)

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

FFP-2 (KN95) szájmaszk

Védelem a szilárd és folyékony ártalmas porok, füstök és aeroszolok, illetve levegőben terjedő kórokozók ellen.

A részecskék lehetnek fibrogének, vagyis rövid távú légzési irritációt okozhatnak, hosszú távon pedig csökkenhetik a tüdőszövet rugalmasságát. A teljes szivárgás nem haladhatja meg a 11%-ot. A foglalkozási expozíciós határérték túllépése nem haladhatja meg a 10-szeres mértéket.

Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok olyan munkahelyi környezetben alkalmazhatók, ahol a levegőben ártalmas és mutagén anyagok találhatók. A levegőben lévő részecskék legalább 94%-át meg kell szűrniük 0,6 μm-es méretig, és olyan munkakörnyezetben használhatók fel, ahol nem kerül sor a foglalkozási expozíciós határértékek 10-szeresének túllépésére. Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok például a fémiparban vagy a bányászatban használatosak. A dolgozók ezeken a helyeken aeroszolokkal, köddel és füsttel kerülnek érintkezésbe, ami hosszú távon légúti betegségek, például tüdőrák kialakulásához vezethet, és ami jelentősen fokozza a következményes betegségek, mint például az aktív tüdő tuberkulózis kockázatát. Az uvex innovatív, aktív szenes szűrőrendszerének köszönhetően álarcaink a kellemetlen munkahelyi szagokkal szemben is védelmet nyújtanak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a szájmaszk olyan zárt csomagolású terméknek minősül, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után már nem küldhető vissza!  Az igényérvényesítésre egyebekben az ÁSZF-ben foglaltak irányadók. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.