Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi gépgyártás, összeszerelés

Gépgyártásban, egyedi és célgépgyártás területén nagy tapasztalattal rendelkezünk!

Tevékenységünkben meghatározó szerepet tölt be a gépgyártás, egyedi vagy célgépek tervezése és gyártása. Egyedi vagy célgép gyártásban partnereink főként épületgépészeti, járműipari, gépipari, gyógyszeripari, papíripari és élelmiszeripari cégek. Számukra gyártunk rozsdamentes, szénacél, horganyzott lemezből készült speciális egyedi és célberendezéseket.

Gyártási képességeink figyelembe vételével, a rozsdamentes kórházi konténer kocsitól, az extrém méretű mosogatókon és sorkézmosókon, kézmosó pultokon, papíripari berendezéseken, élelmiszeripari higiéniai beléptetőkön, kényszerzuhanyokon, keverőgépeken át, a szálcsiszolt felületű telefonfülkékig vagy a radióaktív hulladékok szállítására alkalmas konténerekig, rendkívül széles termékpalettában vagyunk képesek partnereink számára tervezni és berendezéseket gyártani.. A rendelkezésre álló 1400 nm-es üzemcsarnokunk és 1100 nm-es raktárépületeink lehetővé teszik a megfelelő, rozsdamentes, szénacél vagy sziinesfém alapanyagok, elektronikai és egyéb alkatrészek felhasználásával történő gyártást. Gyártási tevékenységünket és annak minőségére kiható folyamatainkat minőségirányítási rendszer keretében szabályozzuk, ISO 9001 -2015 szabvány szerint végezzük.

Jelentős tervezői és gyártói gyakorlatunk van rozsdamentes, szénacél lemezből készült berendezések, gépek, réz és rozsdamentes ipari szerelvények, gyártóeszközök tervezésében, gyártásában.

A rendelkezésre álló gyártó eszközök, illetve gyártástechnológiák következő megmunkálási módokat biztosítják: lemezmegmunkálás, hajlítás, csiszolás, sajtolás, forgácsolás, hengerelés, hegesztés, plazmavágás, pont-és dudorhegesztés, szabás, darabolás, szemcseszórás. Magyarországon egyedül a B&K kft. tervez és gyárt automatikus működésű utcabútor jellegű és épített köztéri  és autópálya illemhelyeket.

Az egyedi igények kielégítéséhez szükséges szerszámokat üzemünkben magunk állítjuk elő és tartjuk karban, ezzel is csökkentve a szerszámköltségeket és a készítendő termékek árát.

Ha Ön kész tervekkel érkezik hozzánk, mi rövid határidővel legyártjuk az elvárásainak leginkább megfelelő terméket. Sőt! Amennyiben nem rendelkezik a legyártandó eszközökre vonatkozó tervekkel, de az elképzelései már meg vannak, tervező kollégáink sokéves tapasztalatukkal, és 3D-s PTC CREO tervező programmal felvértezve elkészítik a legyártandó elemek terveit, majd egyeztetést követően indulhat a gyártásuk is!

Fontos számunkra, hogy termékeink előállítása során, ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, maximális pontossággal és a megadott határidők betartása mellett, olyan minőségi berendezéseket állítsunk elő, melyek a mindennapi használat során problémamentesen látják el feladataikat.