Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
66.550 Ft
39.930 Ft + ÁFA ( 50.711 Ft )
Kedvezmény: 26.620 Ft 40%
Menny.:db

Idral ONE infrás mosdócsap hideg vagy kevert vízre, 6 V elemes

66.550 Ft
39.930 Ft + ÁFA ( 50.711 Ft )
Kedvezmény: 26.620 Ft 40%
Menny.:db
Cikkszám: BKH3563351

Infrás csaptelep, Idral ONE, hideg vagy kevert vízre, elemes működtetéssel

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
VARTA ceruza elem, AA, LR6
150 Ft + ÁFA (191 Ft)

Infrás csaptelep elemes változatban

Idral ONE infrás, elemről működtetett mosdó csaptelep, elegáns, kompakt kialakítású, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből, az elemtartóból és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A krómozott infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után automatikusan elzárja a vizet. A víztakarékos és vandálbiztos működés biztosítása miatt 60 másodperc folyamatos vízátfolyást követően automatikusan elzár. A csaptelep működtetéséhez hideg, vagy előkevert víz biztosítása szükséges. A pangóvízben megtelepedő kórokozók elleni védekezés érdekében a csaptelep a legutolsó használattól számítva 24 óra múlva automatikusan megnyit egy rövid időre.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos mosdócsap nyilvános WC-kbe

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.

  • A csaptelep működése teljesen automatikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • Az infrás csaptelep működtetése higiénikus, mivel a csap nyitása-zárása kéz érintése nélkül történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • A kifolyó testbe épített mágnesszelep és az elektronika 4x1,5 V-os (AA) alkáli vagy lithium elemről működtethető. A működtetést biztosító elem tartozéka a csaptelepnek.

Paraméterek

Tápfeszültség 6 V DC
Elem típusa 4x1,5 V (AA)
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Vízellátás Hideg, vagy kevert víz
Nyomástartomány 1-8 bar
Érzékenység 12-18 cm
Maximális közeg hőmérséklet 70 °C
Vízátfolyás 6 l/perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.