Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infrás, mosdó csaptelep hideg vagy kevert vízre, 230/ 6V
73.100 Ft + ÁFA ( 92.837 Ft )
Menny.:db

Infrás, mosdó csaptelep hideg vagy kevert vízre, 230/ 6V

73.100 Ft + ÁFA ( 92.837 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BKH3560651

WEST infrás, önelzáró mosdó csaptelep hideg, vagy kevert vízre, flexibilis bekötőcsővel, különálló hálózati feszültségről működtetve.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás csaptelep, infracsap hálózati változatban

WEST infrás, elektromos mosdó csaptelep elegáns formájú, kompakt kialakítású, amely a mosdóra szerelhető csaptestből és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből áll. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A krómozott infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő elteltével zárja a mágnesszelepet.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap, szenzoros csap közforgalmú helyek mosdóiba

Irodák, iskolák és nyilvános WC-k mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben is ajánlható, használható.

  • Az infrás csaptelep működése teljesen automatikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik. - érzékenység önbeállítású, a beépítéstől függően automatikusan beáll az ideális értékre.
  • Az infra csaptelep a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik.
  • Az infrás csaptelep működtetése higiénikus, mivel a csap nyitása-zárása kéz érintése nélkül történik. 
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • A kifolyó testbe épített mágnesszelep és az elektronika 6 V DC feszültségről működik.
  • Az infrás csaptelepnek nem tartozéka a 230 V / 6 V DC tápegység. A tápegységek külön cikkszámokon rendelhetők 6db, illetve 1db csaptelephez.

Paraméterek

Vízellátás Hideg és előkevert vízre
Bemeneti vízcsatlakozás C 1/2"
Tápfeszültség 230V/6V (a működtetéshez tápegység szükséges)
Nyomástartomány 1-6 bar
Vízátfolyás 5,6 l/perc
Maximális vízhőmérséklet 45°C
Üzemelési hőmérséklettartomány 1-45°C
Méretek 140x54x170 mm
Kifolyás magassága 100 mm
Csapfurat D 35mm
Maximális közeg hőmérséklet 70°C
Védettségi fokozat (IP) IP23
Érzékenység 12-18 cm
Érintésvédelmi osztály II
Maximális dinamikus üzemi nyomás 6 bar
Minimális dinamikus üzemi nyomás 1 bar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.