Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Infrás mosdó csaptelep, keverőkaros,  hideg és meleg vízre, 6 V DC elemes/230V AC
45.200 Ft + ÁFA ( 57.404 Ft )
Menny.:db.

Infrás mosdó csaptelep, keverőkaros, hideg és meleg vízre, 6 V DC elemes/230V AC

45.200 Ft + ÁFA ( 57.404 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: BKH3570253

Infrás mosdó csaptelep keverőkarral, hideg-meleg vízre.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás mosdó csaptelep 

Infrás, önelzáró működésű mosdó csaptelep, elegáns, kompakt és vandálbiztos kialakítású. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A hideg-melegvíz arányának állíthatóságát keverőkar biztosítja. A keverőegység, kialakításából adódóan csak a hideg és melegvíz keverési arányának beállítására szolgál és nem elzárásra, az elzárást minden esetben a keverés után beépített mágnesszelep biztosítja. A krómozott infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Beépítéskor ügyeljen arra, hogy a visszacsapó szelepek beépítésre kerüljenek. Ezzel megakadályozható, hogy a két ág a nyomáskülönbségek okán összedolgozzon. Beüzemeléskor ellenőrizni kell, hogy a két bemenő ág között ne legyen nagy nyomáskülönbség a keverőegység hatékony működése érdekében. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet. Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap, szenzoros csap közforgalmú helyek mosdóiba

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.

  • Az infracsap működése teljesen automatikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • Az infra csaptelep a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik.
  • A csaptelep működtetése higiénikus, mivel a csap nyitása-zárása kéz érintése nélkül történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.

Paraméterek

Vízellátás hideg-meleg víz
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Tápfeszültség 6 V DC (elem) / 230 V AC (tápegység)
Elem típusa 4x1,5 V (LR6, AA)
Nyomástartomány 1-6 bar
Vízátfolyás 9,2 l/perc
Maximális vízhőmérséklet 80 °C
Üzemelési hőmérséklettartomány 1-45 °C
Méretek 190x178x140 mm
Kifolyás magassága 160 mm
Kifolyási távolság 95 mm
Csapfurat D35 mm
Észlelés 10-15 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.