Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
58.050 Ft + ÁFA ( 73.724 Ft )
Menny.:db

Infrás WC öblítő szelep egység, eXkluzív rejtett csavarozású előlappal, 170x170x100 mm-es, 3/4"-os műanyag szelep

58.050 Ft + ÁFA ( 73.724 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01709000000001

WC öblítő egység infravezérléssel, rozsdamentes acél dobozban, rejtett csavarozású előlappal, mágnesszeleppel, tápegységgel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

WC öblítő infravezérléssel

A berendezés a látóterébe került tárgyról visszaverődő infrafényt érzékeli. Az infraszenzor érzékeli a látóterébe került személyt, majd a távozása után indítja az elektronika a WC öblítést. A személynek az érzékelőhöz 80 cm-nél közelebb kell lennie. Az öblítéshez szükséges vízmennyiség biztosítása érdekében a csővezeték kiépítésekor a megfelelő csőkeresztmetszeteket biztosítani kell. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat! A termék a hálózati transzformátort tartalmazza.

Infra érzékelő az érintésmentes WC öblítéshez

Elsősorban WC-k üzemeltetéséhez ajánljuk, élelmiszeriparban, illetve olyan helyekre, ahol a felhasználó akadályoztatva van, például vakok, és gyengénlátók körében.

  • Higiénikus, mivel az öblítés indításához érintés nem szükséges.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infraérzékelő és a hozzátartozó elektronikus kártya az előlap hátoldalán egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést.
  • A berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a diódák elé speciális, csak infrafényt áteresztő műanyag védőablak került beépítésre.
  • A mikrokontroller bázisú vezérlésből adódóan paraméterezhető, így beállítható az érzékenység (helyszínen is), az észlelési és az öblítési idő.
  • A rejtett csavarozású előlappal rendelkező típus vandálbiztos és esztétikus, mivel nem tartalmaz közvetlenül hozzáférhető alkatrészt (kötőelemet).

Paraméterek

Bemeneti vízcsatlakozás 1"
Kimeneti vízcsatlakozás 3/4" tömítőgumival
Tápfeszültség 230 V AC
Dobozméret 170x170x100 mm
Előlap típusa Rejtett csavarozású
Előlap mérete 183x183 mm
Öblítési idő Gyári adat 10 mp (állítható)
Érzékenység 10-80 cm, állítható
Észlelés Gyári adat 0,1 mp (állítható)

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.