Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ivókút

Érintésmentes működtetésű ivókút megoldások

Járványhelyzet idején, vagy csak mert a felhasználói környezet úgy kívánja, üzemeltető és fogyasztó számára egyaránt fontos lehet, hogy az ivóvíz-vételi lehetőségként felkínált ivókút, fizikai kontaktus nélkül is használható legyen, azaz érintés nélkül tudjunk inni vagy palackot/poharat tölteni belőle.

Bizony, ezek a B&K Kft által gyártott ivókutak

"Aki a nyári kánikulában már utazott a 3-as metrón, az többet nem nagyon szeretne... Nyolc állomáson (Lehel tér, Dózsa György út, Göncz Árpád Városközpont, Forgách utca, Gyöngyösi utca, Újpest-Városkapu, Újpest-Központ, Nagyvárad tér) állítottak fel olyan ivókutakat, melyek kulacs, palack megtöltésére is alkalmasak." - adta hírül néhány nappal korábban a welovebudapest.com.

Közterületi ivókutak, ivóvizet az utcára

Utcabútor jellegű ivókutakat az utcára!

Mint az tudható az tiszta ivóvíz nagy érték és egyre nagyobb lesz, előállítási költsége folyamatosan nő. Az is érzékelhető, hogy a költségek növekedése, az illetéktelen célú vízhasználat következtében  eltűnőben vannak a közkutak. 

Fagymentes falikút - vízvételi lehetőség parkolókba, játszóterekre, közterekre

Cégünk mint az autópálya parkolók, pihenőházak szaniter és vezérlő berendezéseinek gyártója és szállítója a kezdetektől fogva gyártja és szállítja a pihenőházak vízvételi ABS működtetésű nyomógombos elektronikus csaptelepeit.

Refill projekt – Töltsd újra Magyarország!

A „Refill projekt – Töltsd újra Magyarország!” hozzánk is elért. Véleményünk szerint, az ötlet (vagy inkább mozgalom) nem jó, hanem kimondottan zseniális! És hogy ezt mennyire komolyan gondoljuk, azt szeretnénk egy akcióval is bizonyítani. A következő 100 db, B&K Kft -től vásárolt, BK0… cikkszámú ivókúthoz 1-1db, 650ml-es Ars Una kulacsot adunk ajándékba.

VASIVÍZ által telepített B&K ivókutak

A VASIVÍZ ZRt. idén ünneplte fennállásának 120 éves jubileumát, és ehhez kapcsolódóan Társaságuk egy újabb elképzelés megvalósításába fogott. A Szombathelyi Tankerületi Központ, a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum és iskolák segítségével olyan központi helyekre szereltek fel B&K Kft által gyártott ivókutakat oktatási intézményekben, ahol azok mindig szem előtt vannak és könnyen hozzáférhetőek a diákok számára.

 

Városszépítő utcabútor, köztéri ivókút-család Tárnok Zsolt formatervezésében, gyártási tervek a B&K Kft kivitelezésében

Több exkluzív olasz sportkocsi terveit készítette már el Tárnok Zsolt, aki a Moholy-Nagy László Formatervezési ösztöndíj keretében egy újszerű, köztéri, utcabútor jellegű  rozsdamentes ivókút-család terveit dolgozta ki, amelyből az elkészült prototípus már szerepelt az Iparművészeti Múzeumban rendezett kiállításon is.

 

Ivókút adományozás

Köztéri ivókút adományozás, hogy a Monori Pincefalu is részese lehessen a "Refill -  Tölstsd újra" mozgalomnak!

Az adományozással és a köztéri ivókút telepítésével cégünk hozzá kívánt járulni, hogy mind többen térjenek át az egészséges de nem palackba zárt ivóvíz fogyasztására! A KultPince kertjébe telepített ivókút magasságának és az ivókút csaptelepnek köszönhetően gyerekek számára is tavasztól őszig áll a pincefaluba látogatok rendelkezésére!

 

Ivókút bölcsődék óvodák számára

Igényként merült fel, hogy már bölcsődékben és óvodákban is szükség van ivókutakra. Az első ilyen célú ivókút telepítését követően kiderült, hogy a hagyományos ivókút csaptelep főleg a bölcsődés korú gyerekek nem tudják gond nélkül működtetni, igen sok esetben csak segítséggel tudtak inni. 

 

Újabb ivókút a Monori Pincefaluban

Töltsd újra Magyarország, azaz töltsd újra te is!

A mai napon, azaz 2019 július 16-án a cégünk mint ivókút gyártó és a KultPince mint a vízszolgáltatást biztosító egyezségének eredményeként újabb ivókút lett telepítve a KultPince kertjébe, a parkoló bejáratának közelébe. A telepített köztéri ivókút, a magasságának és az ivókút csaptelepnek köszönhetően  akár óvodás gyerekek számára is használható, palack vagy kulacs újratöltésre (refill) alkalmas.  Az ivókút kora tavasztól késő őszig éjjel-nappal a pincefaluba látogató turisták, kirándulók rendelkezésére áll, Az ivókútba nyomásszabályozó lett beépítve, így kialakuló vízkép kényelmes ivást biztosít és  a vízsugár eléggé magas ahhoz, hogy egy kulacs vagy egy flakon kényelmesen megtölthető. Ahhoz, hogy a  Refill - Töltsd újra a környezetkímélésen túl az egészségünket is szolgálja, az újratöltéshez minden esetben használjuk megfelelő hőmérsékleten mosható, fertőtleníthető rozsdamentes vagy műanyag kulacsot, flakont!