Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
210.300 Ft + ÁFA ( 267.081 Ft )
Menny.:db

Lábonálló csővázas kézmosó térdkapcsolóval, termosztatikus keverővel

210.300 Ft + ÁFA ( 267.081 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK05605000000005

Kézmosó lábonálló kivitelben rozsdamentes acélból, térdkapcsoló szeleppel, kifolyóval, termosztatikus keverőszeleppel, hideg- és meleg vízre.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Kézmosó lábonálló kivitelben térdkapcsolóval

Álló kézmosónk rozsdamentes acélból készül. A csőváznak köszönhetően olyan helységbe is beépíthető, ahol a falra szerelés a falszerkezet miatt nehezen oldható meg (pl.: könnyűszerkezetes fal). A térdkapcsolókar bármilyen irányba történő elmozdításával lehet nyitni a szelepet, ekkor indul a víz a csapkifolyón keresztül. A térdkapcsolókar eredeti állípotba történő visszatérése után a beépített nyomógomb beállításainak megfelelő ideig még áramlik a víz, majd a szelep automatikusan elzár. Ennek köszönhetően jelentős vízmegtakarítás érhető el a hagyományos zárású szerelvényekhez képest. Emellett a konstrukció higiénikus kezelést tesz lehetővé, hiszen kézérintés nélküli a nyitás és a zárás. A termosztatikus keverőegység állandó hőmérsékletű melegvizet biztosít a bejövő hideg- és melegvíz megfelelő arányú keverésével. A kívánt hőfokot a termosztatikus keverőszelep forgatógombjával lehet beállítani. Beüzemeléskor ügyelni kell arra, hogy a két bemenő ág között ne legyen nagy nyomáskülönbség, mert ellenkező esetben a keverőegység nem működik megfelelően. 
A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. A rozsdamentes kivitel hosszú élettartamot, és könnyű tisztíthatóságot biztosít.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat!

Higiénikus rozsdamentes acél felület, élelmiszeripar számára

Elsősorban élelmiszeripari üzemek számára ajánlott, de alkalmazható bármely egyéb területen is (pl.: nagykonyhák, stb.).

  • Rozsdamentes kialakításnak köszönhetően higiénikus
  • Masszív kialakítás
  • Termosztatikus keverőszeleppel állítható vízhőmérséklet
  • Víztakarékos működés

Paraméterek

Medence belső mérete 385x285x125 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Lefolyó csatlakozás DN32 mm
Maximális közeg hőmérséklet 8 °C
Maximális dinamikus üzemi nyomás 4 bar
Minimális dinamikus üzemi nyomás 1,5 bar
Gyári vízátfolyás 3 bar nyomáson 9,5 l/perc
Alapidőzítés 8±3 mp
Vízellátás hideg és meleg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek