Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MCM időzített mosdócsaptelep hosszú karral, hideg-meleg vízre, oldalsó keverőkarral.
34.800 Ft + ÁFA ( 44.196 Ft )
Menny.:db.

MCM időzített mosdócsaptelep hosszú karral, hideg-meleg vízre, oldalsó keverőkarral.

34.800 Ft + ÁFA ( 44.196 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: BK04112000000002

MCM időzített mosdó csaptelep hosszú karral, hideg és meleg vízre, oldalsó keverőkarral.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Időzített csaptelep kapcsolókarral

MCM időzített mosdócsaptelep hozzú karral, hideg-és meleg vízre, oldalsó keverőkarral. A kapcsolókar bármilyen irányba történő elmozdításával lehet nyitni a szelepet. A víz a beépített nyomógomb beállításának megfelelő ideig áramlik a csaptelepből. Az automatikus zárásnak köszönhetően jelentős vízmegtakarítás érhető el a hagyományos zárású csaptelepekhez képest. A hideg-melegvíz arányának állíthatóságát keverőkar biztosítja. A keverőegység, kialakításából adódóan csak a hideg és melegvíz keverési arányának beállítására szolgál és nem elzárásra.
Beépítéskor ügyeljen arra, hogy a flexibilis bekötőcsővel együtt adott visszacsapó szelepek beépítésre kerüljenek. Ezzel megakadályozható, hogy a két ág a nyomáskülömbségek okán összedolgozzon. Beüzemeléskor ellenőrizni kell, hogy a két bemenő ág között ne legyen nagy nyomáskülönbség a keverőegység hatékony működése érdekében. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt a csaptelepet teljesen vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Önelzáró, víztakarékos csaptelep

Jellemzően olyan helyekre ajánljuk, ahol fokozott higiéniai előírások vannak, például élelmiszeripar, egészségügy, de a könnyű indíthatóság miatt különösen alkalmas mozgáskorlátozott mosdóba is.

  • Víztakarékos, mert a beállított üzemidőn túl automatikusan elzár
  • Könnyű indíthatóság

Paraméterek

Anyag réz
Felület krómozott
Méretek 46x228x142 mm
Csapfurat D35 mm
Kifolyás magassága 71 mm
Kifolyási távolság 109 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Nyomástartomány 0,5-6 bar
Ajánlott nyomástartomány 2-4 bar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.