Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MCM Vandálbiztos, időzített nyomógombos WC-öblítő, hátulról szerelhető

MCM Vandálbiztos, időzített nyomógombos WC-öblítő, hátulról szerelhető

Cikkszám: BKH3041151

MCM Vandálbiztos, időzített nyomógombos WC-öblítő, hátulról szerelhető kivitelben

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vandálbiztos WC-öblítő szelep

Vandálbizos, időzített nyomógombos WC-öblítő hátulról szerelhető változatban, krómozott nyomógombbal. A nyomógomb megnyomásával indítható az öblítés. A nyomógomb elengedése után a csaptelep mechanikus időzítő egysége, a gyári időzítésnek megfelelően automatikusan elzár. A zárás a csapban található időzítő pohár feltöltődésével valósul meg. Az időzítés a pohár aljába integrált csavar segítségével állítható. A WC-öblítő hátulról szerelhető, a falvastagság mérete 100-200 mm lehet. 
Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Figyelem! Kültéri beépítés esetében ügyeljen rá, hogy a fagy beállta előtt teljesen víztelenítse a csaptelepet a fagykárok elkerülése érdekében (a nyomógomot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)! A beépítéskor különösen ügyelni kell arra, hogy a csaptelep előtti csőhálózat minél kevésbé legyen leszűkítve, annak érdekében, hogy öblítéskor a megfelelő vízmennyiség rendelkezésre álljon (több öblítő egy gerincre történő csatlakoztatásakor az egyidejűséggel is számolni kell). Összeszereléskor ügyelni kell arra, hogy a légbeszívó nyílások szabadon maradjanak, hogy az öblítőcsőben szabadon áramolhasson a víz, valamint az időzítés is megfelelően működjön.

WC-öblítő csaptelep közösségi illemhelyekbe

Elsősorban szerviztérrel (technikai térrel) rendelkező nyilvános illemhelyekbe, börtönök, büntetés-végrehajtási intézmények WC-ibe ajánljuk.

  • Működtetése a nyomógomb megnyomásával történik
  • Automatikusan elzár, ezáltal víztakarékos
  • Könnyen tisztítható
  • A krómozott felületnek köszönhetően esztétikus megjelenésű
  • Vandálbiztos kialakítású
  • Hátulról (szerviztér felől) szerelhető

Paraméterek

Anyag réz
Méretek 102x55x407 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 3/4" (belső)
Kimeneti vízcsatlakozás 1" (külső)
Vízátfolyás 1 l/mp (3 bar)
Nyomástartomány 0,5-6 bar
Ajánlott nyomástartomány 2-4 bar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.