Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
44.850 Ft + ÁFA ( 56.960 Ft )
Menny.:db

Ózongenerátor, levegő fertőtlenítő és felület fertőtlenítő berendezés, 20000 mg/h

44.850 Ft + ÁFA ( 56.960 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BKH6311321

Ózongenerátor, levegő- és felületfertőtlenítő berendezés hordozható kivitelben, zöld alumínium burkolattal, időzítővel, 20 g/h ózonkibocsátással.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Ózongenerátor hordozható kivitelben

Hordozható ózongenerátor, zöld alumínium burkolattal, programozható időzítővel, 20 g/h (20 000 mg/h) ózonkibocsátással.
A készülék használatához a berendezést a helyiségben elhelyezve és az időzítőt beállítva kezdődhet a fertőtlenítés. A beépített digitális időzítőn, az idő beállítását követően programozható, hogy milyen időpontban, mennyi ideig történjen az ózongenerátorral végzett fertőtlenítés. 
A beépített ventillátor átáramoltatja a levegőt a készülék ózonlapja előtt, a kerámialapok közötti kisülés következtében keletkező ózon pedig semlegesíti a levegőben található mikroorganizmusokat és semlegesíti a kellemetlen szagokat. A készülékből kiáramló légnemű ózon érintkezik a felületekkel, bejut a legkisebb repedésekbe és ott is kifejti hatását. 

Az ózon minden élő szervezetre káros hatással van, a kezelés alatt emberek, állatok nem tartózkodhatnak a kezelt helyiségben és a növényeket is ajánlott ideiglenesen eltávolítani! 

Ózongenerátor, levegő fertőtlenítő berendezés

Ajánlott működési (kezelési) idők:

  • 0-80 m3 helyiségek: 15-30 perc
  • 81-270 m3 helyiségek: maximum 60 perc
  • 270 m3-nél nagyobb helyiségek: 60 perc működtetés után 30 perc szünet, majd újabb 60 perc működtetés

A kezelést követően a helyiséget alaposan (legalább 20 percig) ki kell szellőztetni. Ha erre nincs lehetőség, akkor figyelembe kell venni, hogy az ózon felezési ideje 40 perc. A bomlást követően a helyiségben oxigéndús, tiszta levegő marad.

A használat szigorú előírásait betartva alkalmazható kórházakban, szállodai szobákban, óvodákban, irodákban, öltözőkben, otthoni környezetben, raktárakban, de alkalmas akár autók belterének fertőtlenítésére is.

  • Egyszerű használhatóság
  • Minden mikroorganizmust elpusztít
  • Semlegesíti a kellemetlen szagokat
  • Minden felületre, nehezen elérhető helyekre is eljut
  • Frissíti a levegőt
  • Használata során a helyiségben élőlények nem tartózkodhatnak!

Miért ajánljuk az ózongenerátort?

Az ózon egy rendkívül erős hatású oxidáló anyag. Összehasonlítás kepén, közel 50-szer hatékonyabban és ~3000-szer gyorsabban fertőtlenít, mint a klór. Jelen ismereteink szerint, nincs olyan kórokozó, vírus, baktérium, gomba (pl penész), ami "túlélhetne" egy alapos ózonos fertőtlenítést. Az ózongenerátorral történő fertőtlenítés során, semmilyen vegyszerre nincs szükségünk, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az ózon-gáz minden élő szervezetre (ember, állat, növény) nézve káros, így kizárólag akkor kezdjük meg a fertőtlenítést, ha a helyiségben nem tartózkodik senki. (lásd fent.)


Az ózonos fertőtlenítés menete - így működik

Az ózongáz egy három oxigén atomból álló (instabil) molekula. Mivel egy rendkívül reagens elemről beszélünk, a környezetbe kerülve, reakcióba lép az ott található elemekkel - esetünkben vírusokkal, baktériumokkal, stb - , és bekövetkezik az oxidáció, mely során a nem kívánatos elemek elpusztulnak, miközben a velük reagáló ózon molekula oxigénné alakul át. 

Paraméterek

Tápfeszültség 230 V, 50 Hz
Teljesítmény 110 W
Méretek 456x256x292 mm
Tömeg 4,9 kg
Ózon kibocsátás 20 000 mg/h
Ózonlapok élettartama 6000 h
Ajánlott helyiségméret ~ max. 270 m3 (~100 m2)
Üzemelési páratartalom max 60%
Üzemelési hőmérséklettartomány 1-35 °C

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek