Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.003.300 Ft + ÁFA ( 3.814.191 Ft )
Menny.:db

Rm. egylábon álló kétirányú, forgóvillás, ejtőkaros fizetős, 16 féle érme elfogadására alkalmas érmevizsgálóval épített

3.003.300 Ft + ÁFA ( 3.814.191 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK09232000000001

Forgóvillás beléptető kapu rozsdamentes acélból, egylábon álló kivitelben, 16 féle érme elfogadással, TFT kijelzővel, ticketnyomtatóval, jobbos, beltéri változatban.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Beléptető rendszer, forgóvillás kapu jegykiadóval

Rozsdamentes acél, egy lábon álló, forgóvillás, kétirányú, fizetős és jegykiadós beléptető kapu, színes TFT kijelzővel, jobbos- és balos elrendezésű kivitelben. Olyan kis helyigényű beléptető rendszer, amely pénzérme bedobásával hozható működésbe és a beépített nyugta vagy jegynyomtatónak köszönhetően lehetővé teszi, hogy a WC használati díja levásárolható legyen.
Ez a kapu alapvetően nyilvános WC beléptetéshez használható, de bármely más fizetős szolgáltatást biztosító beléptetési helyzetben is alkalmazható. Az érmekezelő egység rádobásgátlóval és átmeneti érmetárolóval van ellátva, melynek köszönhetően pénzvisszahalászás nem lehetséges, időtúllépés vagy a fizetés megszakítása esetén a használó a visszaadó gomb megnyomásával visszakapja a már bedobott érméket, azonban a rendszer túlfizetés esetén pénzt nem ad vissza. A nem megfelelő érmét a rendszer közvetlen a visszaadó aknába ejti vissza.
Az érmegyűjtő doboz a fizetős beléptető kapu lábrészében nyert elhelyezést, ürítése a láb belső részén lévő zárható ajtón keresztül történik.

Műszaki specifikáció

A beléptető kapu és jegykiadó automata paraméterezhető és programozható érmeelfogadó egységgel és vezérlő elektronikával rendelkezik, így a belépési díj utólagosan módosítható. Az érmeelfogadó egységhez elektronikus vezérlő egység csatlakozik, amely fogadja és egyben kitörölhetetlen módon rögzíti az elfogadott érmék értékét. Az előírt összeg befizetését követően a befizetést igazoló nyugta / jegy a jegynyomtatón kinyomtatásra kerül, a beléptető kapu az üzemeltető által meghatározott ideig szabadra vált. A vezérlőkártyára épített LCD kijelzőn folyamatosan ki van írva az addigi használat során összesen elfogadott pénzérmék összege egy helyi és egy választott devizanemben, így a kassza ürítése megfelelően dokumentálható. A beléptető egység üzemkész, szabad állapotát (pénz bedobása lehetséges) a frontlapra szerelt TFT kijelző jelzi, amin kiírásra kerül a használati díj, az elfogadható érmék félesége, az elfogadásra beállított külföldi fizetőeszköz árfolyama, amely alapján a belépési díj átszámításra kerül. Ahogy elkezdődik a fizetés minden pénzbedobáskor az TFT kijelzőn kiírásra kerül az addig bedobott pénzérmék összege. Amint a bedobott érmék összege elérte vagy meghaladta a szükséges és előírt összeget, akkor a kijelzőn kiírásra kerül a belépést lehetőségét mutató piktogram, ezzel egy időben a jegykiadó automata programozható hosszúságú nyitóimpulzust ad a beléptető kapu számára, a kapun át lehet haladni. A foglaltság jelzése többszemélyes illemhely esetében csak akkor értelmezhető, ha van mód opcionális forgalomszámláló beépítésére és külön kapu szolgál a férfi / női oldal számára. A be- és kilépőkből és az illemhely befogadó képességéből, nem 100%-s biztonsággal (az emberek nem megjósolható viselkedéséből adódóan), de kiszámítható a foglaltság, azaz a illemhely megtelt állapota, így a torlódás az illemhelyen kívülre tevődik át. Az érmebedobásra rendelkezésre álló idő paraméterezhető, alapesetben 40 másodperc/érme. Amennyiben az előírt időtartam alatt nem érkezik következő érme és az előírt összeget nem érte el vagy haladta meg a bedobott érmék összege, akkor a rendszer alaphelyzetbe áll, a WC beléptető szabad állapotba áll.

Fontos információ: az érmevizsgáló az érvénytelen vagy hibás érméket automatikusan visszaejti a pénzvisszaadó aknába, ha valaki a pénzbedobás során kicsúszik a rendelkezésre álló érmebedobási időből az érmék automatikusan visszaadásra kerülnek. Amennyiben a használó az érmebedobási időn belül akarja visszakérni a pénzt, akkor az érmevisszaadó gomb megnyomásával az érmék szintén visszaesnek a visszaadó aknába. Amennyiben az előírtnál magasabb összeg kerül bedobásra a rendszer nem ad vissza, viszont szabadra vált és a használat megkezdhető.

A forgóvillás beléptető kapu ejtőkaros, így áramszünet és vészhelyzet (tűzjelző rendszer automatikusan leejtetheti a kart) esetében a kapun szabadon lehet be és kifelé haladni. Kifele irányban a beléptető kapu infra szenzorral vagy a kiléptetést kérő nyomógomb megnyomásával érzékeli a kifelé haladás szándékát, ekkor a belépési irányban foglaltra vált a rendszer pénzt nem fogad el, az áthaladást követően a beléptető kapu szabadra vált. Amennyiben befelé irányban a belépni szándékozó a fizetést megkezdte, úgy a kilépés a beléptetés befejeztéig nem lehetséges. Nagy forgalmú helyeken külön kilépő forgókapu használatát javasoljuk. Opcionálisan a rendszer ellátható proximity (RFID) kártyaolvasó egységgel, amely lehetővé teszi a személyzet szabad mozgását és a belépések adminisztrálását.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.

Paraméterek

Anyag Rozsdamentes acél (1.4301)
Méretek 1640x930x785 mm
Súly 138 kg
Tápfeszültség 230 V AC
Teljesítményigény 200 W
Érmeelfogadás 16 különféle érme felprogramozás szerint
Nyugta/jegynyomtató 1 példányos hőnyomtató
Papírtekercs szélesség 80 mm
Papírtekercs hossza 310 m
Érmetároló doboz kapacitása 500 db érme befogadására alkalmas
Kijelző TFT kijelzővel
Kivitel Álló és beltéri
Üzemi hőmérséklet +5 °C-tól +40 °C-ig
Relativ páratartalom 30-85%-ig, nem kondenzálódó

Csatolt dokumentumok

Raklapos áru

Szállítás csak raklapon !

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.