Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
595.200 Ft + ÁFA ( 755.904 Ft )
Menny.:db

Rozsdamentes falikút egység, nyomógombbal, víz be- és leeresztő szeleppel, hátulról szerelhető

595.200 Ft + ÁFA ( 755.904 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK05342000000001

Falikút egység vandálbiztos, hátulról szerelhető kialakítással, rozsdamentes acél hátfallal, ráccsal és medencével, nyomógombos indítással.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Falikút hátulról szerelt, vandálbiztos kialakítással

Cégünk, mint az autópálya pihenőházak szaniter és vezérlő berendezéseinek gyártója és szállítója a kezdetektől fogva gyártja és szállítja a pihenőházak vízvételi ABS működtetésű nyomógombos elektronikus csaptelepeit. Fejlesztési döntésünk alapján új, vandálbiztos termékként került kifejlesztésre önálló berendezésként egy vízvételi egység, amely a rozsdamentes falikútba integrálva tartalmazza az ABS működtetésű nyomógomb vezérelt csaptelepet, a rögzített edény/vödörtartó rácsot, amely alatti medenceteret 10-15 mm-es kaviccsal kell feltölteni. A fagymentes működés érdekében a vízvételi egység, vagyis falikút nem tartalmaz bűzelzáró szifont, hanem az egység alján, a hátfalon van a vízelvezetésre szolgáló kiállás, amelyről műanyag elfolyó csővel kell az elfolyó vizet az aknában kialakított szikkasztóba vezetni. Figyelembe véve a használati körülményeket, a falikút tervezésénél vandálbiztos, időjárásálló és fagyálló kialakításra van szükség. A rozsdamentes falikút kialakítása formájában, rögzítésében és az anyagvastagságban is meg kell felelnie az esetleges szélsőséges igénybevételnek. A vezérlő elektronika a falikút hátsó részén nyer elhelyezést, ahonnan a vezérlő kábeleket külön csövön kell a fagymentes működést biztosító aknába elhelyezett szelepekhez vezetni. A vezérlő egységet úgy kell az aknában elhelyezni, hogy a szivárgó víz/talajvíz ne érje el. Termékünk víztakarékos, alapkiépítésben 2 liter/perc átfolyással, 10-45 másodperc állítható időzítéssel szállítjuk, de megrendeléskor mód van ettől az értékektől eltérni. Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.

Rozsdamentes falikút közösségi helyekre

Termékünket ajánljuk minden olyan parkolóba, köztéren, turisták által látogatott útvonalak mentén, ahol a téli és nyári folyamatos üzemelést kell vagy szükséges biztosítani.

Paraméterek

Anyag Rozsdamentes (1.4301)
Méretek 1000x800x490 mm
Tápfeszültség 230 V AC
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Időzítés 10-45 mp (állítható)
Működtetés ABS működtetésű nyomógomb
Kivitel Fagyálló kialakítás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.