Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizető automata érmevizsgálóval és érintésmentes fizetési lehetőséggel

Fizető automata érmevizsgálóval és érintésmentes fizetési lehetőséggel

Fizető automata, fizetős beléptető terminál nyilvános illemhelyek, éttermek, kávézók, üzemeanyag kutak számára

A technológiai fejlődés eredményeként egyre szélesebb kőrben terjed a bankkártya vagy mobiltelefon alapú érintésmentes fizetési lehetőség a nyilvános WC-k esetében is. Jelenleg még a fizető beléptető rendszerekben, legtöbb esetben együtt él a pénzérme alapú és az érintésmentes fizetési lehetőség, de a tendencia egyértelmű irányt mutat.

Az érintésmentes fizetés és a WC beléptetésnek számos előnye lehet, különösen a higiénia, a kényelem és az illemhelyek biztonsága szempontjából. Az érintésmentes fizetésre és WC beléptetésre szolgáló rendszerek általában az RFID-technológiát vagy a mobilalkalmazásokat használják. Itt van néhány előnyük:

  1. Higiénia: Az érintésmentes fizetés és WC beléptetés lehetővé teszi az emberek számára, hogy ne érintkezzenek közvetlenül pénzzel, bankkártyákkal vagy kapcsolókkal. Ez csökkentheti a fertőzés kockázatát, különösen közösségi helyeken vagy forgalmas helyeken.
  2. Gyors és kényelmes: Az érintésmentes fizetés gyors és kényelmes módja a fizetésnek. Csak közelíteni kell a kártyát vagy az eszközt a fizető terminálhoz, és a tranzakció gyorsan megtörténik. A WC beléptetés is gyors és egyszerű. Nem fordulhat elő, hogy éppen nincs megfelelő értékben pénzérménk, ami megakadályozhatja az illmhelyhasználatát.
  3. Nem kell készpénzt vagy kártyát hordozni: Az érintésmentes fizetés lehetővé teszi, hogy a mobiltelefonod vagy más eszközöd legyen a fizetési eszközöd. Nem kell készpénzt vagy fizetőkártyát magaddal vinned, ami kényelmes lehet, és csökkentheti a lopás vagy elvesztés kockázatát.
  4. Személyre, helyszínre szabhatóság: A WC beléptető rendszerek lehetőséget adnak a tulajdonosoknak arra, hogy helyszínre szabhassák a hozzáférést és a díjakat. Például fizethetsz egy előre meghatározott összeget, hogy hozzáférj a mosdóhoz, vagy esetleg ingyenesen hozzáférhetsz, ha valamilyen más szolgáltatást vásárolsz.
  5. Csökkentheti a sorban állást: Az érintésmentes fizetés és WC beléptetés segíthet csökkenteni a sorban állás időtartamát, mivel a tranzakciók gyorsabban végezhetők el.
  6. Környezetbarát lehet: Az érintésmentes fizetés és beléptetési rendszerek általában kevesebb papírt és nyomtatást igényelnek, ami hozzájárulhat a környezetvédelemhez.

WC beléptető és fizető  rendszer az Ön kényelmére!

WC beléptető, fizetős beléptető WC belépzező, fizetős beléptető

Utcabútor jellegű nyilvános illemhelyeink esetében már jó ideje alkalmazzuk ezt a kettős technológiát, azaz a toalett beléptető terminálunk egyaránt kezeli a pénzérmét és támogatja az érintésmentes fizetést is.

Készpénzmentes fizetési megoldást kétféle érintésmentes kártyaolvasó terminállal tudjuk megvalósítani:

Az épített, egyedi tervezésű nyilvános illemhelyek esetében gyakori igény az egyedi kialakítású beléptető terminálra, amely egyrészt a beépítési hely adottságaitól függően a dobozolás kialakítása olyan, hogy akár elölről, vagy hátulról nyitható ajtóval rendelkezik, másrészben pedig szükséges az érmevizsgálós és érintésmentes beléptetési lehetőség. Az épített nyilvános WC-k esetében gyakori, hogy egy épületben több egyszemélyes illemhely működik, erre a feladatra a beléptető terminálunk ugyancsak kínál megoldást, nyomógombbal a szabad jelzésű illemhely kiválasztható, a foglaltság ki van jelezve és az az illemhely nem választható. A fizető automatánk 1-3 illemhelyet képes lekezelni.

WC beléptető, érmevizsgálóval, bankkártya olvasóval

Műemlék illemhely érmeelfogadóval és bankkártya terminállal