Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Újdonság II. a Mediclinics® termékválasztékában

Újdonság II. a Mediclinics® termékválasztékában

A Mediclinics® kézszárító, szappanadagoló, csaptelep szett terméke, amely magában foglal egy kézszárítót, egy vízcsapot és egy szappanadagolót, mindhárom egység falba építhető, szenzor vezérlésű, a falba építhetőségből adódóan olyan helyen alkalmazható ahol biztosított egy szervíztér a működtető elemek elhelyezésére.

 

Mediclinics szenzoros kézszárító, szappanadagoló, csaptelep szett

A Mediclinics® kézszárító, szappanadagoló, csaptelep szett termék tervezése során arra törekedtek, hogy megfelelő mosdó alkalmazása esetén elkerülhető legyen a víz kifröccsenése a padozatra, ezzel csökkentve a csúszásveszélyt, egyben helyet takarítson meg, valamint a használó kevesebb időt vegyen igénybe a mosdó használatakor.

Az All-in-one mosdóegység ideális választás új közösségi mosdóprojektekhez, ahol a fal mögött van egy karbantartó, szervíz helyiség, vagy szerkezetkész fal van. Mindkét esetben az egység összes alkotóeleme a fal mögött található, csak az adagoló csapok vannak rögzítve látható helyen a falra, ezáltal új, rendezett mosdóélményt teremtve.

 A Mediclinics® All-in-one megoldásai környezetbarátak, több mint 73% gazdasági megtakarítást tesznek lehetővé a hasonló piaci megoldásokhoz képest. Higiénikusak, mivel opcionálisan tartalmazhatnak HEPA szűrőt, "Ion Hygienic" technológiát és légfrissítő tablettát.

Alkatrészek, anyagok és jellemzők:  

Szenzoros vezérlésű kézszárító (MEDM093A): A már jól bevált Machflow Plus M09A kézszárítóra épülő falra szerelhető kézszárító, mely a kezet mindössze 10 másodperc alatt szárazra szárítja kellemes, 400 km/h sebességű levegőárammal. A levegő kifújó csap rozsdamentes acélból készült AISI 304-es minőségű fényes felülettel.

Szenzoros vezérlésű elektromos csaptelep (BKH3566251): Falra szerelhető, a vezérlő elemeknek és a működtető szoftvernek köszönhetően víztakarékos és okos megoldás, automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. A csaptelep érzékenysége, a szenzortávolság 5-25 cm között állítható A csapot működtethetjük egy 220-240 V (AC) tápegységgel vagy 4 darab AA 1,5V-os elemmel (DC). A csapkifolyó krómozott sárgarézből készült fényes felülettel.

Szenzoros vezérlésű szappanadagoló (DJ003AC): A folyékonyszappan adagoló csapja krómozott sárgarézből készül, fényes felülettel, a szappan adagolása 0,5 ml és 2 ml között, 0,5, 1,0, 1,5 vagy 2,0 ml adagokban állítható, hogy csökkentsük a szappan pazarlást. A szappan egy könnyen eltávolítható, 1,5 literes műanyag palackban van, amely könnyen újratölthető, és a szappan adagolása egy magas ellenállású csepegésmentes szelepen keresztül történik, fontos, hogy a szappan viszkozítása 100-3500 cps között legyen. A szappanadagoló érzékenysége, a szenzortávolság 5-25 cm között állítható A csapot működtethetjük egy 220-240 V (AC) tápegységgel vagy 4 darab AA 1,5V-os elemmel (DC).

Mindhárom egység aktív infravörös érzékelői biztosítják az érintésmentes vezérlést, amely lehetővé teszi a higiénikus működtetést, egyben optimalizálja az energia, szappan és a vízfogyasztást egyaránt.

 

Mediclincs szenzoros fali kézszárító, szappanadagoló, csaptelep szett

 

A szenzoros vezérlésű kézszárító (M093A), a szenzoros csapteleppel (GA003AC) és a szenzoros szappanadagolóval (DJ003AC) együttműködve egy komplett higiéniai egységet képeznek, ugyanakkor mindhárom egység önállóan is működőképes. 

 

Mediclincs szenzoros fali kézszárító, szappanadagoló, csaptelep szett

Letőlthető technikai információ >>