Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új generációs fizető automata, érintésmentes fizetési lehetőséggel

Új generációs fizető automata, érintésmentes fizetési lehetőséggel

A B&K Kft. által gyártott nyilvános WC-kben már jó ideje rendelkezésre áll az érmevizsgáló mellett a bankkártyás fizetési lehetőség, ezt a megoldást terjesztettük ki a dobozolt beléptető, beengedő termékeinkre. Az új fizető automata rendszerünk tartalmazza a hagyományos, elektronikus érmevizsgálót és megrendeléstől függően (ki melyik bankkal tud vagy akar szerződést kötni) a bankkártyás fizetéshez szükséges Nayax Onix, vagy az Ingenico Self 2000 bankkártya terminált. A bankkártyás fizetési lehetőségből adódóan természetesen vezetékes vagy vezeték nélküli internetelérés szükséges!

Az érmevizsgáló 16 féle érme elfogadására alkalmas, a választékban lehet forint és EUR, akár vegyesen is. Az érmeelfogadó a nem megfelelő érméket visszaadja, viszont amennyiben menetközben derül ki, hogy nincs annyi pénz, ami a beengedéshez szükséges már nem adja vissza.

 

Fizető automata, WC beléptető, beengedő egység Új generációs fizető automata, érintésmentes fizetési lehetőséggel Fizető automata, WC beléptető, beengedő egység

 

Ezen probléma elkerüléséhez, ahogy a nyilvános illemhelyink esetében is történik, az érmevizsgáló elé beépítésre kerül egy átmeneti érmetároló, amely lehetővé teszi a pénz visszaadását amennyiben a bedobott érmék értéke nem éri el a belépéshez előírt összeget. A beépített rádobásgátló elzárja az érmenyílást, amely csak az érme közelítésének hatására nyílik ki és teszi lehetővé az érme bedobását, ez a megoldás védi az érmevizsgálót és egyben az érmehalászást is megakadályozza.

Ahogy már eddig is választható megoldás volt, a fizető automata képes több illemhely, zuhanyzó, vagy egyéb berendezés kezelésére is, ekkor megfelelő választást biztosító nyomógombok beépítésére van szükség, amely a megrendeléskor tisztázandó. Lényegében fizető automatáink képesek több WC, több mosógép, több zuhany  és egy berendezések működtetésére, vezérlésére, funkcionális ellenőrzésére. Opcionális lehetőségként a karbantartó és takarító személyzet számára, valamint olyan vendégek részére akik jogosultak az ingyen használatra, biztosítható a QR kód alapú ingyens WC beléptetés!

QR-kód alapú WC beléptetés

WC beléptető, vagy egyszemélyes zuhanyzó rendszer esetében a fizető automata kezeli a szabad / foglaltság állapotot, a maximális használati idő paraméterezhető, alaphelyzetben 20 perc, ennek lejárta után a rendszer automatikusan szabadra vált. A vezérlő rendszer rendelkezik egy olyan bemenettel, amelyhez egy kapcsoló csatlakoztatható, ennek a bekapcsolásával a WC vagy zuhanyzó lezárható takarítás vagy egyéb üzemzavar esetén.

A beépítés helyétől, a tájolástól, az alkalmazás módjától függően szükségessé válhat egy védelem az eső vagy fröccsenő víz ellen, ennek megfelelően fizető automatánkhoz külön rendelhető egy védő burkolat, amelynek front oldalán egy felhajtható plexi előlap található, ez az előlap védi rendszert a fröccsenő és szél fújta víztől.

Esővédő burkolat

WC beléptetők, zuhanyvezérlő fizető automaták az Ön igényei szerint gyártva!

Az általunk a fentiekben bemutatott fizető automata a kialakításából adódóan falon kívüli beépíthetőségű és front oldali nyitható ajtóval rendelkezik. Amennyiben az épített illemhely vagy a zuhanyzó rendelkezik szervíztérrel, úgy a lehetőség van falba építhető kialakításra és ennek megfelelően az ajtó a szervíztér felől nyitható, a front oldalon csak a beengedéshez szükséges kezelőszervek és információ látható.
Erre egy megvalósítási példa az a beengedő egység, amit az automatikus nyilvános WC-inkbe építünk be, amely a megfelelő jeladók beépítése esetén már az „okos WC”-knek megfelelő funkciókat is el tudja látni.

Okos WC, fizető automata