Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerviz / szolgáltatás

Rendezés:
Cikkszám: szerv-kez

Kézszárító javítás, kézszárító karbantartás, kézszárító szerviz

A B&K Kft. már több mint két évtizede forgalmaz kézszárítókat. Úgy hisszük, hogy egy terméket nem csak eladni kell, de szükség esetén a karbantartás, szervizelés, javítás is egy forgalmazó feladatkörébe tartozik. 

Cikkszám: szerv-cs

Csaptelep szerviz, csaptelep javítás, csaptelep karbantartás

Elektronikus vezérlésű csaptelepek, zuhanyok és öblítő rendszerek garanciális és garancián túli javítása, karbantartása és felújítása.

1
Cikkszám: szerv-fal

WC-válaszfalak, zuhanyválaszfalak, piszoár válaszfalak javítása, felújítása

Vállaljuk a cégünk által gyártott és épített WC-válaszfalak, zuhanyelválasztó falak, piszoár elválasztó falak esetlegesen szükségessé váló garanciális és garancián túli elemcseréit, a rendszerek felújítását, a válaszfalak és szerelvények szervizelését.

Cikkszám: lemezmegmunkálás

Lemezalkatrészek és lemeztermékek gyártása, gépgyártás bérmunkában

PRECIZITÁS ÉS LÉLEK A LEMEZMEGMUNKÁLÁSBAN, KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Tevékenységünk során részben saját fejlesztésű termékeinket gyártjuk, részben pedig partnereink számára, 3D-ben tervezünk és gyártunk egyedi termékeket, ugyanakkor bérmunkában is előállítunk lemezmegmunkálással alkatrészeket, berendezéseket. A hajlítással, stancolással, vágással vagy finiseléssel kialakított termékek alapanyagául nagyrészt rozsdamentes acél, szénacél és alumínium lemezek szolgálnak.

0 Ft + ÁFA (0 Ft)
Cikkszám: szerv-wc

Automata, köztéri nyilvános illemhelyek és egyéb közösségi illemhelyek javítása, felújítása

Vállaljuk a cégünk által gyártott és épített WC-válaszfalak, zuhanyelválasztó falak, piszoár elválasztó falak esetlegesen szükségessé váló garanciális és garancián túli elemcseréit, a rendszerek felújítását, a válaszfalak és szerelvények szervizelését.

Cikkszám: szerv-tiszt

Élelmiszeripar és állattartó telepek tisztító és mosóberendezéseinek javítása, karbantartása

Vállaljuk cégünk által gyártott és forgalmazott lábfertőtlenítő, talpmosó, csizmamosó és fertőtlenítő berendezések, eszközfertőtlenítők, eszközmosók, sterilizálók, láda, présforma és kocsimosó berendezések és vegyszeradagolók, mosó és fertőtlenítő berendezések garanciális és garancián túli javítását, felújítását, szervizelését.

Cikkszám: szerv-belep

Beengedő rendszereink, jegykiadó automatáink javítása, karbantartása, felújítása

Vállaljuk cégünk által gyártott és forgalmazott forgóvillás beléptetők, jegykiadó automaták, zuhanyvezérlők, érmevizsgálók nyíló korlátok garanciális és garancián túli javítását, felújítását, szervizelését.