Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerviz / szolgáltatás

Termék szűrés

Gyártóinformation_mark
Rendezés:
Cikkszám: szerv-cs

Csaptelep szerviz, csaptelep javítás, csaptelep karbantartás

Elektronikus vezérlésű csaptelepek, zuhanyok és öblítő rendszerek garanciális és garancián túli javítása, karbantartása és felújítása.

1
Cikkszám: szerv-kez

Kézszárító javítás, kézszárító karbantartás, kézszárító szerviz

A B&K Kft. már több mint három évtizede forgalmaz kézszárítókat. Úgy hisszük, hogy egy terméket nem csak eladni kell, de szükség esetén a karbantartás, szervizelés, javítás is egy forgalmazó feladatkörébe tartozik. 

Cikkszám: szerv-fal

Szaniter válaszfalak, WC-válaszfalak, zuhanyválaszfalak, piszoár válaszfalak javítása, felújítása

Vállaljuk a cégünk által gyártott és épített WC-válaszfalak, zuhanyelválasztó falak, piszoár elválasztó falak esetlegesen szükségessé váló garanciális és garancián túli elemcseréit, a rendszerek felújítását, a válaszfalak és szerelvények szervizelését.

Cikkszám: lemezmegmunkálás

Lemezalkatrészek és lemeztermékek gyártása, gépgyártás bérmunkában

PRECIZITÁS ÉS LÉLEK A LEMEZMEGMUNKÁLÁSBAN, KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Tevékenységünk során részben saját fejlesztésű termékeinket gyártjuk, részben pedig partnereink számára, 3D-ben tervezünk és gyártunk egyedi termékeket, ugyanakkor bérmunkában is előállítunk lemezmegmunkálással alkatrészeket, berendezéseket. A hajlítással, stancolással, vágással vagy finiseléssel kialakított termékek alapanyagául nagyrészt rozsdamentes acél, szénacél és alumínium lemezek szolgálnak.

Cikkszám: szerv-wc

Automata, köztéri nyilvános illemhelyek és egyéb közösségi illemhelyek javítása, felújítása

Vállaljuk a cégünk által gyártott és épített WC-válaszfalak, zuhanyelválasztó falak, piszoár elválasztó falak esetlegesen szükségessé váló garanciális és garancián túli elemcseréit, a rendszerek felújítását, a válaszfalak és szerelvények szervizelését.

Cikkszám: szerv-tiszt

Élelmiszeripar és állattartó telepek tisztító és mosóberendezéseinek javítása, karbantartása

Vállaljuk cégünk által gyártott és forgalmazott lábfertőtlenítő, talpmosó, csizmamosó és fertőtlenítő berendezések, eszközfertőtlenítők, eszközmosók, sterilizálók, láda, présforma és kocsimosó berendezések és vegyszeradagolók, mosó és fertőtlenítő berendezések garanciális és garancián túli javítását, felújítását, szervizelését.

Cikkszám: felszerelés, beépítés

Cégünk által forglamazott, gyártott berendezések felszerelése, beépítése és beüzemelése

A B&K Kft.által forgalmazott vagy gyártott termékek felszerelését, beépítését és szervízelését vállaljuk az Ön igényei és a technológiai előítások szerint!

Kérje ajánlatunkat!