Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Víztakarékos, infrás mosdó csaptelep, hideg és meleg vízre, 230 V AC
111.200 Ft + ÁFA ( 141.224 Ft )
Menny.:db

Víztakarékos, infrás mosdó csaptelep, hideg és meleg vízre, 230 V AC

111.200 Ft + ÁFA ( 141.224 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK03006000000004

Infrás víztakarékos csaptelep álló kivitelben keverőkarral, hideg és meleg vízre, forgatható kifolyóval, hálózati működtetéssel, elsősorban nyilvános WC-k mosdóiba.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás csaptelep víztakarékos kivitelben

A BK03006 infrás csaptelep áramláskorlátozóval van szerelve, ezáltal rendkívül víztakarékos. A termék áll a mosdóra szerelhető csaptestből, a mosdó alá a falra szerelhető vezérlődobozból, a vízhálózatra csatlakoztatható szűrős sarokszelepből, mágnesszelepből és az vízbekötést biztosító flexibilis bekötőcsőből. A krómozott, beépített infraérzékelő fejjel ellátott csaptest porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. A kifolyó víz hőmérsékletét a csaptelep oldalán található keverőkarral lehet szabályozni. Működése a következőképpen történik: mint minden infracsap, a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika kinyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet. 
Az infracsap üzembehelyezése előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! Az elektromos csap csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csaptelepek közösségi WC-k mosdóiba

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.

  • A csaptelep működése teljesen higiénikus és automatikus, a csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • Az infracsap a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik, amely időtartam utólag is módosítható.
  • Víztakarékos, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár. A használati idő alatt a vízmennyiséget a beépített áramláskorlátozó szabályozza. Víz és energiatakarékos mert az infraablak sérülése, letakarásának esetére ABS, azaz automatikus vízleállítási funkcióval rendelkezik!
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az elektromos csap vezérlő elektronikája fröccsenő víz ellen védett vezérlődobozon belül egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • A mikrokontroller bázisú vezérlésből adódóan a működési paraméterek módosíthatók, az érzékenység az infra csaptelephez adott műszaki leírásban leírtak szerint az érzékenység a beépítés helyén is módosítható. 
  • Az infrás mosdó csaptelep tartozéka a vezérlődoboz, amely a vezérlőelektronikát és a 230 V/24 VAC transzformátort, a mágnesszelep és az infrafej csatlakozó aljzatait tartalmazza.

Paraméterek

Vízellátás Hideg-meleg vízre
Bemeneti vízcsatlakozás C 1/2"
Tápfeszültség 230 V AC
Nyomástartomány 03-10 bar
Vízátfolyás 6 l/perc
Maximális vízhőmérséklet 45 °C
Üzemelési hőmérséklettartomány 1-45°C
Méretek 226x167x54 mm
Csaptelep hossza, magassága Csapkifolyó magassága a mosdótól 150 mm
Kifolyás magassága 150 mm
Csapfurat D35 mm
Dobozméret 160x115x75 mm
Érintésvédelmi osztály IP 44
Érzékenység 20-60 cm (állítható)
Utánfolyási idő 3 mp
Észlelés 0,1 mp
Tartozékok mennyiségszabályozós szűrős sarokszelep, flexibilis bekötőcső 1/2", M10*1, 400mm, mágnesszelep 3/8" 24VAC, beépített 6 l/perc mennyiségszabályozó, csaprögzítő szerelvények, Elektromos vezérlő doboz 230 VAC,/24 VAC, infracsatlakozó aljzattal.
Karbantartás A perlátort időszakosan vízkőteleníteni kell, az infraablakot fínom törlőkendővel, amennyiben szennyezett tisztítani szükséges!
Kialakítás Vandálbiztos, víztakarékos, higiénikus, egyszerűen tisztítható, ergonómikus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.