Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WC-fülke

Ingyenes WC használat rászoruló emberek számára

Az ingyenes, személyre szóló WC használati jogosultságot érintésmentes RFID kártyával vagy kulcstartós kártyával lehet biztosítani. Ez a megoldás úgy érhető el, hogy az Önkormányzat vagy költségviselő személyes megjelenés és megfelelő tájékoztatás mellett adja ki az ingyenes használatra szóló kártyát, amely addig van érvényben amig azt a kibocsájtó vissza nem vonja. A kártya érvénytelenítés oka lehet az elvesztés vagy a nem megengedett használat. A szociális célú ingyenes használat hardver és szoftver tekintetében is integrálható a B&K Kft által gyártott illemhelyekbe, annak szerves részét képezheti, a beépíthetőség vonatkozik az utcabútor jellegű és az épített illemhelyekre is, amelyekben cégünk vezérlő rendszere működik.

A nyilvános illemhelyek száma Közép-Európa nagyvárosaiban

A közép-európai nagyvárosok egy dologban nagyon hasonlítanak: mindenhol elégedetlenek a nyilvános illemhelyek számával és a használati díjával –  legalábbis ez a kép rajzolódik ki  Németországtól Romániáig, ha az adott ország sajtójában rákeresünk az ezzel kapcsolatos újságcikkekre.

Accell Hunland Kft. - Tószeg

Szociális blokk fejlesztése: szaniter válaszfalak, WC fülkék... (A fotókat a generálkivitelező Bolax Kft készítette.)

Haladás Sportkomplexum - Szombathely

WC fülkék, szaniter fülkerendszerek, szerelvények

Nyilvános WC modulok rendelése és beépíthetősége

A B&K Kft által tervezett és gyártott utcabútor jellegű automatikus WC-k fő moduljait külön is legyártjuk, evvel lehetővé téve, hogy épített épületben is ki lehessen alakítani automatikusan működő megfelelő higiéniai feltételeket biztosító illemhelyet.

Ahhoz azonban, hogy az épület tervezése és majd a WC modulok beépítése biztonságosan és funkciójuknak is megfelelően megtörténhessen, szükség van szakembereink  által nyújtott  támogatásra és információkra.

 

PayPass fizetési mód a B&K fizetőautomata termékeinek alkalmazásával

A PayPass fizetési mód a B&K Kft. termék választékában első lépésben az automata, utcabútor jellegű köztéri nyilvános illemhelyeibe, valamint a beengedő modulokba került beépítésre.

A kisösszegű, max. 5000 Ft bruttó érték alatti vásárlások vagy szolgáltatások igénybevétele esetében egy érintéssel, gyorsan, a PIN kód megadása nélkül egyszerűen fizethetünk, így elmarad az állandó aprópénz probléma, a pénzváltás szükségessége. A PayPass kártya használata során a kártya mindvégig a kezünkben van, így a kártya átadásából származó kockázat is megszűnik.

WC-kabin, Zuhanyfülke, házhoz visszük, összerakjuk

Zuhanyfülke és WC kabin termékeinket nem csak lapraszerelt formában kérheti, de igény esetén szerelőcsapatunk össze is állítja azokat!

Egy WC kabin vagy zuhanyfülke megépítése nem mindenki számára rutin feladat. Ez természetes. Éppen ezért, a megrendelő dönti el, hogy csak a fülkerendszer összeállításához szükséges, méretre szabott és lapraszerelt alapanyagokat szerelvényeket vásárolja meg, vagy komplett szolgáltatásként a WC fülke vagy zuhanyfal összeszerelését is megrendeli. Szerelési igény esetén, előzetes egyeztetés minden esetben szükséges!

A raktáron lévő szerelvények, vasalatok, illetve piszoár válaszfalak esetében pedig 24-48 órán belül házhoz viszi Önnek rendelését a Sprinter futárszolgálat!