Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WC öblítő megoldások

WC öblítő megoldások

Munkahelyi vagy otthoni mellékhelyiség kialakítása során fontos szempont a WC csésze kiválasztása és a hozzá tartozó öblítési mód helyes megválasztása. WC csészék anyagukat tekintve lehetnek fajansz vagy rozsdamentes lemezből készültek, a vízelvezetés szempontjából lehetnek alsó vagy hátsó kifolyásúak, padlón állók vagy fali rögzítésűek. Az öblítési mód szempontjából lehetnek mély vagy alacsony öblítésű WC csészék.

A WC öblítővízének biztosítása szempontjából a WC öblítése lehet tartályos, vagy direkt öblítésű, a vezérlése lehet nyomólapos, nyomógombos, elektronikus és pneumatikus az alkalmazás helyétől és módjától függően.

WC öblítése WC tartályról:

A WC tartály kialakítása szerint lehet:

A WC tartály működtetési módjai, WC-öblítési módok:

  • A WC tartályba épített nyomógombos öblítés, alapvetően itt a nyomógomb szerves része a WC-tartálynak.
  • Falba építhető WC tartály esetében, nyomólapos öblítés. Számtalan típusa létezik, anyagát tekintve nyomólapok készülhetnek műanyagból vagy fémből, az alkalmazás helyétől és körülményeitől függően kerülnek beépítésre.
  • Pneumatikus nyomógombos, lábkapcsolós öblítés falon kívüli WC tartályhoz , falba építhető WC tartályhoz.
  • Érintésmentes WC-öblítők falba építethető WC tartállyal. Működtetés kapacitív érzékelővel elektro-pneumatikus módon történik, használata alapvetően higiéniai okokból élelmiszeriparban, kórházakban.... indokolt.
  • Érintésmentes WC öblítők falon kívüli WC tartállyalMűködtetés kapacitív érzékelővel elektro-hidraulikus módon történik, használata alapvetően higiéniai okokból élelmiszeriparban, kórházakban.... indokolt.

WC-öblítő szelepek, direkt WC-öblítés: