Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Épített utcabútor jellegű nyilvános WC szerelvényei

Parkolókban és olyan közösségi helyeken ahol a forgalomból adódóan nem elegendő az utcabútor jellegű nyilvános WC telepítése, ott az épített több egyszemélyes WC egy épületben történő megvalósítása a célszerű megoldás. Az ilyen módon épített WC-k használata lehet ingyenesen használható, de természetesen lehet fizetős megoldású is a megfelelő beengedő modul alkalmazásával. A WC helyiségektől függetlenül az épület tartalmazhat külön piszoár helyiséget is, megfelelő számú piszoár beépítésével.

Célszerűen alapvető jellemzője az épített nyilvános WC-knek, hogy a benne lévő illemhelyek számától függetlenül egy úgynevezett szervizfolyosót tartalmaznak. A szervizfolyosó funkciója, hogy minden szaniter berendezés a szervizfolyosó felől szerelt legyen, így a vendégtér felől nincs leszerelhető berendezés, a kialakítás vandálbiztos. Az illemhelyek használata a lehető legjobban leegyszerűsített módon történik, a piszoárok öblítése automatikusan, míg a WC-k, a kézmosás, szappanadagolás, kézszárítás kézközelítéssel, érintésmentesen történik.

Lényegében az automatikus utcabútor jellegű WC-kben már meglévő technológiai megoldásokat, modulokat kell új elrendezésben betervezni az épített, többszemélyes nyilvános WC-kbe.

Rendezés:
Cikkszám: BK08406000000001

Beengedő modul nyilvános illemhelyhez, falba süllyeszthető, előlről nyitható kivitelben, piktogramokkal

Beengedő modul nyilvános illemhelyhez, érmevizsgálóval, vezérlő funkciókkal, falba süllyeszthető, előlről nyitható kivitelben, foglaltságjelző piktogramokkal.

Figyelem, rendelés előtt olvassa el: Szerviztérrel rendelkező, épített nyilvános WC kialakításához szükséges moduljaink megrendelése előtt, a WC modulok paramétereiről és működési feltételeiről, feltétlenül tájékozódjon ITT!

Cikkszám: BK08393000000002

R.m. mozgássérült WC modul, beépíthető, vízellátó egységgel, szervíztéri szekrénnyel

Rozsdamentes acél mozgáskorlátozott WC-modul falba építhető kivitelben, vízellátó egységgel, szerviztéri szekrénnyel.