Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Parkolók, pihenőhelyek épített nyilvános WC -i szerelvényei

A pihenőházak alapvető jellemzője, eltérően az utcabútor jellegű nyilvános WC-ktől, hogy használata igen sok esetben ingyenes és minden épület, a benne lévő illemhelyek számától függetlenül egy úgynevezett vendégtereket és szervizteret tartalmaz. Ennek a struktúrának a lényege, hogy minden szaniter berendezés a szerviztér felől rögzített, így a vendégtér felől nézve csak a használathoz szükséges felületek és a kezeléshez szükséges működtető elemek hozzáférhetőek és egyben nincs leszerelhető berendezés, a kialakítás vandálbiztos. Az illemhelyek használata a lehető legjobban leegyszerűsített módon történik, a WC öblítése, a kézmosás, szappanadagolás és a kézszárítás indítása érintésmentesen kézközelítéssel történik. A piszoárok öblítése automatikusan, infrás intelligens piszoár öblítővel történik, azaz az öblítés forgalomfüggő, forgalommentes időszakokban az utolsó öbítéstől számított, paraméterben megadott időszakonként automatikus öblítést végez.

Pihenőház, nyilvános Wc, piszoár helyiségek felépítése, működése >> Épített nyilvános wc-k berendezései >> 

Termék szűrés

Gyártóinformation_mark
Rendezés:
Cikkszám: BK08324000000002

R.m. WC egység, falra szerelhető, hátsó kifolyású, matt, direkt öblítéssel, kapacitív érzékelővel, egyedi vezérléssel

WC egység rozsdamentes acélból, falra szerelhető, hátsó kifolyású, vandálbiztos kivitelben, kapacitív érzékelővel, direkt öblítéssel.

Cikkszám: BK08327000000002

R.m. WC egység, falra szerelhető, hátsó kifolyású, matt, tartályos öblítéssel, kapacitív érzékelővel, egyedi vezérléssel

WC egység rozsdamentes acélból, falra szerelhető, hátsó kifolyású, vandálbiztos kivitelben, kapacitív érzékelővel, tartályos öblítéssel.

Cikkszám: BK08322000000002

Rozsdamentes mozgássérült WC egység, falra szerelhető, hátsó kifolyású, matt, direkt öblítéssel, kapacitív érzékelővel

Mozgáskorlátozott WC egység rozsdamentes acélból, falra szerelhető, hátsó kifolyású, vandálbiztos kivitelben, kapacitív érzékelővel, direkt öblítéssel.

Cikkszám: BK08342000000002

R.m. mozgássérült WC egység, falra szerelhető, hátsó kifolyású, matt, tartályos öblítéssel, kapacitív érzékelővel

Mozgáskorlátozott WC egység rozsdamentes acélból, falra szerelhető, hátsó kifolyású, vandálbiztos kivitelben, kapacitív érzékelővel, tartályos öblítéssel.