Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rozsdamentes tükörrel ellátott falba építhető kézmosó egység, lefutóvezérléssel

Cikkszám: BK08414000000001

Kézmosó egység falba építhető kivitelben medence nélkül, rozsdamentes acél elektropolírozott tükör mögé szerelt szerelvényekkel, kapacitív indítással, automata víz- és szappanadagolással, kézszárítóval.

Figyelem, rendelés előtt olvassa el: Szerviztérrel rendelkező, épített nyilvános WC kialakításához szükséges moduljaink megrendelése előtt, a WC modulok paramétereiről és működési feltételeiről, feltétlenül tájékozódjon ITT!

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Kézmosó modul falba süllyeszthető kivitelben

Falba süllyeszthető kézmosó modul rozsdamentes acél szekrényben, elektropolírozott rozsdamentes acél tükör mögé rejtett berendezésekkel, szerelvényekkel. A kézmosó modul biztosítja a kézmosási ciklus teljesen automatikus lefolyását, az indító kézközelítésen kívül nem kell beavatkoznia a használónak. A kézmosást a tükör alatt található közelítéskapcsolóval lehet kezdeményezni, az érzékelő elé tartott kézzel. Először egy rövid, 2 másodperces vízadagolás történik a kéz benedvesítéséhez, utána 2 másodperces szappanadagolás, majd 4 másodperces várakozást követően a kéz leöblítésére 15 másodperces vízadagolás következik, végül 20 másodpercre bekapcsol a kézszárító. A rozsdamentes kézmosó egységbe egy kombinált, vandálbiztos csapkifolyó került beépítésre, amely egyben biztosítja a víz és a szappan adagolását. A nyitható tükör mögött van elhelyezve a szappantartály, a szappan adagolását végző perisztaltikus pumpa és a kézszárító. A termék a medencét és a vízelvezetés szerelényeit nem tartalmazza.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.

Elsősorban nyilvános illemhelyek mosdóiba ajánljuk.

  • Vandálbiztos, rozsdamentes acél szerkezet
  • Kompakt, falba szerelhető kialakítás
  • Érintésmentes indítás, lefutó vezérlés
  • Csapkifolyó, szappanadagoló és kézszárító egyben
  • Elektropolírozott rozsdamentes acél tükör

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.