Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termosztatikus és mechanikus keverőszelep és szerelvények

Keverőszelepeink beépítésével, állandó hőmérsékletű melegvizet tud biztosítani a bejövő hideg és melegvíz megfelelő arányú keverésével. A termosztatikus keverők célja a kimenő kevert víz hőmérsékletének állandó értéken tartása.  Választékunkban megtalálhatók termosztatikus vagy más néven termosztátos keverőszelepek, mechanikus keverők, forrázásgátlók 1/2"-tól "2"-ig, illetve DN 65 karimás kialakításban is. 
Szerelvény alkategóriákban főleg azokat a szerelvényeket vettük fel termékválasztékunkba, amelyek a termokeverők megfelelő működését támogatják, abban az esetbenen, amennyiben a hideg és a meleg oldal nyomásviszonyai nagymértékben eltérnek egymástól, illetve a termosztatikus keverők számára kezelhetetlen nyomásingadozások fordulnak elő.

Gyors elzárású szerelvények, főleg mágnesszelep esetében, az elzárás során nyomáslökések alakulhatnak ki a vízvezeték rendszerben, amely károsíthatja a rendszer elemeit, sőt a vízvezetékrendszer olyan elmozsulásait is generálhatja, amely kárt tehet a falburkolatban is. Ezt a jelenséget gátolja meg a vízütésgátlók beépítése a rendszerbe.