Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
WEST infrás mosdócsap hideg vagy kevert vízre, 6 V DC elemes/230V AC tápegységgel, matt-rozsdamentes
54.300 Ft
38.010 Ft + ÁFA ( 48.273 Ft )
Kedvezmény: 16.290 Ft 30%
Menny.:db

WEST infrás mosdócsap hideg vagy kevert vízre, 6 V DC elemes/230V AC tápegységgel, matt-rozsdamentes

54.300 Ft
38.010 Ft + ÁFA ( 48.273 Ft )
Kedvezmény: 16.290 Ft 30%
Menny.:db
Cikkszám: BKH3563541

WEST infrás, önelzáró mosdó csaptelep, hideg vagy kevert vízre, flexibilis bekötőcsővel, elemről vagy hálózatról működtetve.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
VARTA ceruza elem, AA, LR6
130 Ft + ÁFA (165 Ft)

Infrás csaptelep elemes/hálózati változatban

WEST infrás, elemről, vagy hálózatról működtetett mosdó csaptelep, elegáns, kompakt és vandálbiztos kialakítású, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből, az elemtartóból, hálózati tápegységből és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből. A csomag tartalmazza a kétféle (elemes/hálózati) működtetéshez szükséges alkatrészeket. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A szálcsiszolt felületű rozsdamentes acél infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet.
A csaptelep működtetéséhez hideg, vagy előkevert víz biztosítása szükséges. Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap nyilvános WC-kbe

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.

  • Higiénikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • A csaptelep a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik, amely időtartam utólag is módosítható.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • Elemes használat esetén a mágnesszelep és az elektronika 4x1,5V-os (AA) alkáli vagy lithium elemről működtethető. A működtetést biztosító elem nem tartozéka a csaptelepnek.

Paraméterek

Vízellátás Hideg és előkevert vízre
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Tápfeszültség 6 V DC / 230 V AC
Elem típusa 4x1,5 V (LR6, AA)
Nyomástartomány 0,5-7 bar
Vízátfolyás 5,2 l/perc
Maximális vízhőmérséklet 45°C
Üzemelési hőmérséklettartomány 1-45°C
Méretek D48x176x139,4 mm
Kifolyás magassága 97 mm
Csapfurat D 35mm
Működtetés infraérzékelő
Anyag rozsdamentes acél
Felület szálcsiszolt

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.