Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
187.000 Ft + ÁFA ( 237.490 Ft )
Menny.:db

Álló ivókút érintésmentes, pedálos működtetésű ivókút csapteleppel

187.000 Ft + ÁFA ( 237.490 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01447000000001

Pedálos működtetése révén, érintésmentes vízvételt tesz lehetővé. A pedállal működtetett szelep automatikusan elzár, amikor a felhasználó már nem nyomja azt, így meggátolva a fölösleges vízelfolyást.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Álló ivókút, érintésmentes működtetéssel

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Különösen igaz ez a pedállal működtethető, kéz érintése nélkül használható ivókútjainkra. 

Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is. A pedállal működtetett szeleppel ellátott ivókutjaink esetében, a csaptelep automatikusan elzár amikor a felhasználó ellép az ivókúttól.

Kültéri ivókút közösségi helyekre, közterekre

A lábonálló ivókutak vandálbiztos kivitelben is készülnek, parkokba, terekre stb.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Paraméterek

Anyag Rozsdamentes acél
Méretek D314x860 mm
Medence belső mérete D210x74 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Vízelvezetés D32 mm
Nyomástartomány 0,5-8 bar (ajánlott 3-5 bar)
Működtetés lábpedállal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.