Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
103.900 Ft + ÁFA ( 131.953 Ft )
Menny.:db

Falra szerelhető rozsdamentes ivókút időzített, nyomógombos fejjel, 180mm-es takaró szoknyával

103.900 Ft + ÁFA ( 131.953 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01454000000001

Ivókút rozsdamentes acélból, falra szerelhető kivitelben, 180 mm-es takarószoknyával, időzített nyomógombos csapteleppel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút falra szerelhető változatban, időzített nyomógombbal

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is.
Az időzített nyomógombos fejjel ellátott változat esetén a nyomógomb megnyomását követően a víz adagolás automatikusan elzár. Ivókútjaink ezen változata a fokozott vandálbiztosság érdekében hosszabb takarószoknyával készül.

Fali ivókút közösségi helyekre

A formatervezett, kerekített íveknek köszönhetően ideális megoldás a nagy személyforgalmú helyeken pl.: iskolákban, fürdőkben, üzemekben, ahol fontos, hogy a berendezés sarkai ne okozzanak sérülést.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Paraméterek

Medence belső mérete D250x50mm
Bemeneti vízcsatlakozás C1/2"
Magasság 180 mm
Vízelvezetés D 32 mm
Ivókútfej típus BK01412
Kapacitás 2 l/min
Alapidőzítés 8+-3 mp
Nyomástartomány 1,5-4 bar
Maximális üzemi hőmérséklet 80 °C
Időzítés 5-11 másodperc
Vízátfolyás 1,9 l/perc

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek