Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
90.300 Ft + ÁFA ( 114.681 Ft )
Menny.:db

Falra szerelhető Vízmentes piszoár, fehér

90.300 Ft + ÁFA ( 114.681 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BKH4068111

Piszoár vízmentes kivitelben, fehér akril, falra szerelhető.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Piszoár vízmentes kivitelben

Öblítés nélkül működő piszoárjaink használatával megspórolhatja a víz- és csatornadíjakat. Nincs szükség öblítőrendszerek kiépítésére, és a vízkőoldás fáradalmas műveletével sem kell számolnia! A hagyományos pissoirokkal berendezett helységek egyik legnagyobb problémája a kellemetlen szag, ami a vízkőlerakódás következtében, a felületeken megtapadó és az öblítővízzel érintkező vizeletben elszaporodó baktériumoknak köszönhető. A speciális gyártási technológiával előállított szaniter akril és rozsdamentes piszoárok nem csak esztétikus megjelenést biztosítanak, de pórusmentes felületüknek köszönhetően minimálisra csökkentik a vizeletmegtapadást. Ennek és a baktériumok életfeltételéül szolgáló víz hiányának köszönhetően, az elérhető maximális higiénia biztosítható. A berendezés működése két eszköz használatán alapul: A speciális kialakítású bűzzáró szelep, és a piszoár felületének rendszeres karbantartásához szükséges szagközömbösítő- és vízlepergető hatású szer rendeltetésszerű használata garantálja a termék üzembiztos és hosszútávú működését. 

Rendszeres gondozású közepes és nagy forgalmú illemhelyekbe

Öblítés nélküli piszoárjainkat iskolák, stadionok, vendéglátóhelyek számára ajánljuk, és bárhová, ahol nagy forgalmú vizeldék kialakítását/korszerűsítését tervezik.
Félévente ellenőrizze és tisztítsa meg a lerakódásoktól a leeresztőszelepet, illetve a bűzzárat. Évente a leeresztőszelep bűzzárat tartalmazó középső részének a cseréje javasolt!

Paraméterek

Méretek 315x290x940 mm
Anyag akril
Tömeg 4 kg
Jellemzők vízmentes működés

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.