Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Falra szerelt 2 személyes sorkézmosó, mosdóvályú 1200x360 mm, térdkapcsolókkal, termosztatikus keverővel
458.400 Ft + ÁFA ( 582.168 Ft )
Menny.:db

Falra szerelt 2 személyes sorkézmosó, mosdóvályú 1200x360 mm, térdkapcsolókkal, termosztatikus keverővel

458.400 Ft + ÁFA ( 582.168 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK05406000000005

Sorkézmosó 2 személyes, falra szerelhető kivitelben rozsdamentes acélból, térdkapcsoló szeleppel és kifolyóval, termosztatikus keverőszeleppel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Rozsdamentes acél fali sormosdó, sorkézmosó, mosdóvályú

Falra szerelhető sorkézmosónk, támasztólábbal, rozsdamentes acélból készül, típustól függően két-, vagy három személyes kivitelben. A sormosdó tartozéka a térdkapcsoló szelep és a csapkifolyó is. A térdkapcsolókar bármilyen irányba történő elmozdításával lehet nyitni a szelepet, ekkor indul a víz a csapkifolyón keresztül. A térdkapcsolókar eredeti állapotba történő visszatérése után a beépített nyomógomb beállításainak megfelelő ideig még áramlik a víz, majd a szelep automatikusan elzár. Ennek köszönhetően jelentős vízmegtakarítás érhető el a hagyományos zárású szerelvényekhez képest. Emellett a konstrukció higiénikus kezelést tesz lehetővé, hiszen kézérintés nélküli a nyitás és a zárás. A termék tartozéka a termosztatikus keverőegység is, mely állandó hőmérsékletű melegvizet biztosít a bejövő hideg- és melegvíz megfelelő arányú keverésével. A kívánt hőfokot a termosztatikus keverőszelep forgatógombjával lehet beállítani. Beüzemeléskor ügyelni kell arra, hogy a két bemenő ág között ne legyen nagy nyomáskülönbség, mert ellenkező esetben a keverőegység nem működik megfelelően.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. A mosdómedence rozsdamentes kivitelű, mely hosszú élettartamot, és könnyű tisztíthatóságot biztosít.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat!

Higiénikus felület ipari felhasználásra

Elsősorban vágóhidak és húsfeldolgozó üzemek számára ajánlott, de alkalmazható bármely egyéb területen is (pl.: nagykonyhák, stb.).

  • rozsdamentes kialakításnak köszönhetően higiénikus
  • masszív kialakítás
  • termosztatikus keverőszeleppel állítható vízhőmérséklet
  • víztakarékos működés
  • kézérintés-mentes kezelhetőség

Paraméterek

Anyag rozsdamentes acél
Méretek 1200x360x800 mm
Medence belső mérete 1137x258x124 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Lefolyó csatlakozás DN32 mm
Vízellátás hideg és meleg
Utánfolyási idő 4-12 mp

Raklapos áru

Szállítás csak raklapon !

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek