Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Időzített, nyomógombos wc öblítő szelep, falon belüli kivitelben - MCM
21.300 Ft + ÁFA ( 27.051 Ft )
Menny.:db.

Időzített, nyomógombos wc öblítő szelep, falon belüli kivitelben - MCM

21.300 Ft + ÁFA ( 27.051 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: QK821M

WC-öblítő szelep falon belüli változatban, krómozott előlappal, időzített nyomógombos működtetéssel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

WC-öblítő szelep nyomógombbal

MCM időzített nyomógombos WC-öblítő szelep, falon belüli kivitelben, állítható időzítéssel. A nyomógomb megnyomásával indítható az öblítés. A nyomógomb elengedése után a csaptelep mechanikus időzítő egysége, a beállított időzítésnek megfelelően automatikusan elzár. A zárás a csapban található időzítő pohár feltöltődésével valósul meg. Az időzítés a pohár aljába integrált csavar segítségével állítható.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Figyelem! Kültéri beépítés esetében ügyeljen rá, hogy a fagy beállta előtt teljesen víztelenítse a csaptelepet a fagykárok elkerülése érdekében (a nyomógomot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)! A beépítéskor különösen ügyelni kell arra, hogy a csaptelep előtti csőhálózat minél kevésbé legyen leszűkítve, annak érdekében, hogy öblítéskor a megfelelő vízmennyiség rendelkezésre álljon (több öblítő egy gerincre történő csatlakoztatásakor az egyidejűséggel is számolni kell). Összeszereléskor ügyelni kell arra, hogy a légbeszívó nyílások szabadon maradjanak, hogy az öblítőcsőben szabadon áramolhasson a víz, valamint az időzítés is megfelelően működjön.

WC-öblítő csaptelep közösségi illemhelyekbe

Elsősorban szállodákba, irodaházakba, egészégügyi intézetekbe ajánljuk, de otthoni használatban is megállja a helyét.

  • Működtetése a nyomógomb megnyomásával történik
  • Automatikusan elzár, ezáltal víztakarékos
  • Könnyen tisztítható
  • A krómozott felületnek köszönhetően esztétikus megjelenésű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.