Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
434.200 Ft + ÁFA ( 551.434 Ft )
Menny.:db

Kétszemélyes kültéri ivókút /felnőtt, kutyaitató/ nyomógombos fejjel

434.200 Ft + ÁFA ( 551.434 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01425000000001

Ivókút rozsdamentes acélból, kültérre, 2 medencével, kutyaitatóval, időzített nyomógombos ivókútfejjel, padlólemezbe épített lábkapcsolóval.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút kutyaitatóval

A rozsdamentes acélból készült köztéri ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Forgalmazunk falra szerelhető és lábonálló ivókutakat és gyermekivókutakat. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is. A kettő különböző magasságban elhelyezett medencével szerelt kültéri ivókút alkalmas felnőtt, valamint kutyaitatásra. A felső medencében időzített nyomógombos ivókút fejjel szerelt, az alsó kutyaitató medencénél a vízsugár a padlólemezbe épített lábkapcsolóval indítható.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
A hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombokat is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Álló ivókút közösségi helyekre, elsősorban kültérre

A lábonálló ivókutak vandálbiztos kivitelben készülnek, parkokba, terekre stb. A formatervezett, kerekített íveknek köszönhetően ideális megoldás a nagy személyforgalmú helyeken.

  • Masszív, robosztus kivitel
  • Víztakarékos, önelzáró ivókútfejek
  • Kutyaitatásra is alkalmas

Paraméterek

Bemeneti vízcsatlakozás C 1/2"
Méretek 820x820x1060 mm
Medence belső mérete D210x74 mm
Lefolyó csatlakozás D40 mm
Nyomástartomány 1,5-4 bar
Működtetés időzített nyomógombbal, lábkapcsolóval
Időzítés 8±3 mp

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.