Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kézszárító javítás, kézszárító karbantartás, kézszárító szerviz

Kézszárító javítás, kézszárító karbantartás, kézszárító szerviz

Cikkszám: szerv-kez

A B&K Kft. már több mint három évtizede forgalmaz kézszárítókat. Úgy hisszük, hogy egy terméket nem csak eladni kell, de szükség esetén a karbantartás, szervizelés, javítás is egy forgalmazó feladatkörébe tartozik. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Cégünk a kézszárítók egyik vezető hazai forgalmazója, az eltelt több mint két évtized alatt a kézszárítók karbantartásában, garanciális és garancián túli javításában és felújításában nagy gyakorlatra tett szert. Saját szerviz csapatunkkal elsősorban a korábban és jelenleg is forgalmazott nyomógombos és infrás kézszárítóink, illetve a kézbedugós, nagysebességű airblade kézszárítóink garanciális és garancián túli javítását, karbantartását végezzük, de lehetőség szerint vállaljuk más cégek által forgalmazott kézszárítók javítását is. Kézszárítóink javításához szükséges alkatrészekből beszállítóinknak köszönhetően megfelelő raktárkészlettel rendelkezünk és bízunk abban, hogy partnereink megelégedésére tudjuk szolgáltatásunkat végezni. Javítási szolgáltatásunkat a megfelelő felszereltségű és szakembergárdával rendelkező szerviz-műhelyünkben végezzük, de igény esetén helyszíni javítást és karbantartást is vállalunk az ésszerű távolságok figyelembe vétele mellett.

Mivel a kézszárítókhoz működésükben, több esetben konstrukciójában is hasonlóak a hajszárítók, így uszodai szállodai hajszárítók karbantartását, javítását és felújítását is vállaljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.