Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
246.800 Ft + ÁFA ( 313.436 Ft )
Menny.:db

Lábonálló csővázas kézmosó infrás csappteleppel, termosztatikus keverővel

246.800 Ft + ÁFA ( 313.436 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK05604000000004

Kézmosó lábonálló kivitelben rozsdamentes acélból, infrás csapteleppel, termosztatikus keverőszeleppel, hideg- és meleg vízre.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Lábon álló rozsdamentes acél mosdó, kézmosó

Álló kézmosónk rozsdamentes acélból készül. A mosdó tartozéka az infrás csaptelep, valamint a termosztatikus keverőegység is. A csőváznak köszönhetően olyan helységbe is beépíthető, ahol a falra szerelés a falszerkezet miatt nehezen oldható meg (pl.: könnyűszerkezetes fal). Infravezérlésű mosdócsaptelepünk áramláskorlátozóval van szerelve, ezáltal rendkívül víztakarékos. A csaptelep a mosdóra szerelhető csapkifolyóból, a mosdó alá a falra szerelhető vezérlődobozból, a vízhálózatra csatlakoztatható szűrős sarokszelepből, mágnesszelepből és az összekötő flexibilis vízvezetékekből áll. A kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlődobozban elhelyezkedő mikrokontroller alapú vezérlőelektronika nyitja, majd kézelvétel után a beprogramozott idő elteltével zárja a mágnesszelepet. A termosztatikus keverőegység állandó hőmérsékletű melegvizet biztosít a bejövő hideg- és melegvíz megfelelő arányú keverésével. A kívánt hőfokot a termosztatikus keverőszelep forgatógombjával lehet beállítani. Beüzemeléskor ügyelni kell arra, hogy a két bemenő ág között ne legyen nagy nyomáskülönbség, mert ellenkező esetben a keverőegység nem működik megfelelően.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. A rozsdamentes kivitel hosszú élettartamot, és könnyű tisztíthatóságot biztosít.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat!

Higiénikus rozsdamentes acél felület, élelmiszeripar számára

Elsősorban élelmiszeripari üzemek számára ajánlott, de alkalmazható bármely egyéb területen is (pl.: nagykonyhák, stb.).

  • Rozsdamentes kialakításnak köszönhetően higiénikus
  • Masszív kialakítás
  • Termosztatikus keverőszeleppel állítható vízhőmérséklet
  • Víztakarékos működés

Paraméterek

Tápfeszültség 230 V AC/ 50 Hz
Anyag Rozsdamentes acél (1.4301)
Medence belső mérete 385x285x125 mm
Bemeneti vízcsatlakozás C 1/2"
Érzékenység 20 cm (állítható)
Szabályozási tartomány 30-65 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek