Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
217.000 Ft + ÁFA ( 275.590 Ft )
Menny.:db

Lábonálló időzített szemzuhany, karos működtetéssel, alsó lefolyással

217.000 Ft + ÁFA ( 275.590 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK04053000000005

Szemzuhany lábonálló kivitelben, időzített csapteleppel, karos működtetéssel

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Szemzuhany rozsdamentes acélból

A szemzuhany lábonálló kivitelben készül. A szemzuhany a kapcsolókar bármely irányba történő elmozdításával működtethető. A kapcsolókar minden esetben visszaáll az eredeti állapotba. A kar visszaállásától számítva a gyári időzítésnek megfelelő idő múlva a szemzuhany automatikusan elzár. A felfelé álló perlátorokat takarókupak fedi, amit működtetéskor a víz automatikusan lelök. A kupakok elrepülését lánc akadályozza. A szemzuhany tartozéka egy szűrős sarokszelep, mellyel a kívánt vízmennyiség beállítható. A berendezés rozsdamentes acélból és krómozott réz alkatrészekből készül. Tartozéka egy szűrős sarokszelep, mellyel a kívánt vízmennyiség beállítható. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. A vízbekötés oldalfalról, flexibilis csővel történik, a vízelvezetés pedig a lábon belül, a padló felé csatlakoztatható. 
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt a zuhanyt vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)! A szórófejeket a lerakódásoknak megfelelően, ütemezve vízkőmentesíteni kell. Magas ásványi só koncentrációjú víz esetén a helyes működés nem garantálható.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani.

Vészzuhanyok, zuhanyrendszerek ipari alkalmazásra

Ajánljuk vegyi üzemekbe és minden olyan területre, ahol a szemet, arcot, testet ért veszélyes szennyeződéseket gyorsan el kell távolítani.

  • Rendkívül könnyen kezelhető
  • Könnyen tisztítható
  • Önelzáró, időzített karos működtetéssel
  • Lánccal rögített szórófej takarókupakokkal

Paraméterek

Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Vízelvezetés D32 mm
Magasság 916 mm
Medence mérete D264 mm
Nyomástartomány 1,5-4 bar
Maximális vízhőmérséklet 80 °C
Időzítés 8±3 mp

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.