Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MCM Infrás csaptelep keverőkarral, falon belüli kivitelben, H-M vízre, 6 V elemes
94.100 Ft + ÁFA ( 119.507 Ft )
Menny.:db.

MCM Infrás csaptelep keverőkarral, falon belüli kivitelben, H-M vízre, 6 V elemes

94.100 Ft + ÁFA ( 119.507 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: BKH3585851

MCM Infrás csaptelep fali kivitelben, keverőkarral, H-M vízre, 6 V elemes.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Fali infrás csaptelep elemes változatban

Falba építhető infrás, elemről működtetett mosdó csaptelep, rozsdamentes acél előlappal, krómozott kifolyóval, keverőkarral, hideg-meleg vízre. A hideg-melegvíz arányának állíthatóságát keverőkar biztosítja. A keverőegység, kialakításából adódóan csak a hideg és melegvíz keverési arányának beállítására szolgál és nem elzárásra, az elzárást minden esetben a keverés után beépített mágnesszelep biztosítja. Beépítéskor ügyeljen arra, hogy a flexibilis bekötőcsővel együtt adott visszacsapó szelepek beépítésre kerüljenek. Ezzel megakadályozható, hogy a két ág a nyomáskülönbségek okán összedolgozzon. Beüzemeléskor ellenőrizni kell, hogy a két bemenő ág között ne legyen nagy nyomáskülönbség a keverőegység hatékony működése érdekében. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet. ABS rendszerének köszönhetően a csaptelep az infraérzékelő állandó érzékelése esetén is a gyári beállításnak (5 perc) megfelelően automatikusan elzár, ezáltal megakadályozva a víz folyamatos folyását.
A legionella baktériumok elszaporodásának megelőzése érdekében, az üzemszünetek során pangó víz ellen, a csaptelep az időzítésének megfelelően 24 óránként automatikus átöblítést végez.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.
A csaptelep 4x1,5 V-os AA típusú elemmel működtethető. Az elemeket a készlet nem tartalmazza.

Elektromos csap, szenzoros csap közforgalmú helyek mosdóiba

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.

  • Az infracsap működése teljesen automatikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • Az infra csaptelep a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik.
  • A csaptelep működtetése higiénikus, mivel a csap nyitása-zárása kéz érintése nélkül történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.

Paraméterek

Anyag rozsdamentes acél / réz
Felület krómozott
Előlap mérete 247x209 mm
Dobozméret 230x190x66 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Kifolyási távolság 202 mm
Észlelés 0,5-20 cm
Időzítés 7,5 mp
Vízátfolyás 12 l/perc (3 bar)
Nyomástartomány 0,5-6 bar
Ajánlott nyomástartomány 2-4 bar
Tápfeszültség 6 V DC
Elem típusa 4x1,5 V (AA)
Kivitel falba építhető
ABS rendszer 5 perc
Anti-legionella rendszer 7,5 mp (24 óránként)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.