Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MCM Infrás csaptelep magasított kifolyóval, H-M vízre, 230 V hálózati tápegységgel.
102.000 Ft + ÁFA ( 129.540 Ft )
Menny.:db.

MCM Infrás csaptelep magasított kifolyóval, H-M vízre, 230 V hálózati tápegységgel.

102.000 Ft + ÁFA ( 129.540 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: BKH3576351

MCM Infrás csaptelep keverőkarral, magasított kifolyóval, H-M vízre, 230 V hálózati tápegységgel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás csaptelep hálózati változatban

Infrás, hálózatról működtetett csaptelep magasított, forgatható kifolyóval, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből, a hálózati tápegységből és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből. A hideg-melegvíz arányának állíthatóságát keverőkar biztosítja. A keverőegység, kialakításából adódóan csak a hideg és melegvíz keverési arányának beállítására szolgál és nem elzárásra, az elzárást minden esetben a keverés után beépített mágnesszelep biztosítja. A krómozott infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Beépítéskor ügyeljen arra, hogy a flexibilis bekötőcsővel együtt adott visszacsapó szelepek beépítésre kerüljenek. Ezzel megakadályozható, hogy a két ág a nyomáskülönbségek okán összedolgozzon. Beüzemeléskor ellenőrizni kell, hogy a két bemenő ág között ne legyen nagy nyomáskülönbség a keverőegység hatékony működése érdekében. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet. ABS rendszerének köszönhetően a csaptelep az infraérzékelő állandó érzékelése esetén is a gyári beállításnak (5 perc) megfelelően automatikusan elzár, ezáltal megakadályozva a víz folyamatos folyását.
A legionella baktériumok elszaporodásának megelőzése érdekében, az üzemszünetek során pangó víz ellen, a csaptelep az időzítésének megfelelően 24 óránként automatikus átöblítést végez.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap, szenzoros csap magasított kifolyóval

Kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.

  • Az infracsap működése teljesen automatikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • Az infra csaptelep a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik.
  • A csaptelep működtetése higiénikus, mivel a csap nyitása-zárása kéz érintése nélkül történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.

Paraméterek

Anyag réz
Felület krómozott
Méretek 55x262x193 mm
Kifolyás magassága 231 mm
Kifolyási távolság 153 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Érzékenység 0,5-20 cm
Időzítés 7,5 mp
Vízátfolyás 12 l/perc (3 bar)
Nyomástartomány 0,5-6 bar
Ajánlott nyomástartomány 2-4 bar
Tápfeszültség 230 V , 50 Hz
ABS rendszer 5 perc
Anti-legionella rendszer 7,5 mp (24 óránként)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.