Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nyomógombbal szerelt,  falon belül csövezett zuhany csaptelep frontcsavarozású előlappal.ABS funkcióval, mágnesszeleppel
130.800 Ft + ÁFA ( 166.116 Ft )
Menny.:db.

Nyomógombbal szerelt, falon belül csövezett zuhany csaptelep frontcsavarozású előlappal.ABS funkcióval, mágnesszeleppel

130.800 Ft + ÁFA ( 166.116 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: BK01507000000001

Zuhany csaptelep falon belül csövezett közösségi zuhanyhoz, frontcsavarozású rozsdamentes acél előlappal, elektromos nyomógombbal, ABS funkcióval, mágnesszeleppel, 24 V-os központi tápegységről működtetve, kevert vízre, vandálbiztos kialakítású zuhanyokhoz. Zuhanykifolyó az igényeknek megfelelő típust választva, külön tételként vásárolható. 
A legionella baktériumok elszaporodásának megelőzése! Külön kérésre, az üzemszünetek során kialakuló pangó víz ellen, 24 óránkénti automatikus átöblítés!
 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Nyomógombos zuhany csaptelep

Falba építhető, elektronikusan időzített zuhany csaptelep, műanyag dobozban, központi tápellátással, mágnesszeleppel, szűrős sarokszeleppel, rozsdamentes, frontcsavarozású előlappal. A zuhanyzás indítása egy nyomógomb megnyomásával és elengedésével történik. A nyomógomb nem kitámasztható (ABS funkció), viszont a zuhanyzás a működési időtartamon belül bármikor leállítható és újraindítható. Az átfolyó víz mennyisége a sarokszelep segítségével a helyi viszonyoknak megfelelően beállítható. A zuhanyzás az időzítő elektonikában, paraméterként szabadon beállított ideig történhet, amely a célszerűség határáig több perc is lehet. A termék a hálózati transzformátort nem tartalmazza. A központi tápellátás segítségével lehetőség van több zuhany csaptelep egyidejű kontrollálására, a zuhanyzási idő központi korlátozására, amely különösen büntetésvégrehajtási intézetekben fontos szempont lehet. A vízellátás ilyen jellegű kapcsolhatóságából adódóan lehetőség van épületen belül szintenként központilag beállítani a zuhanyzók használati idejét.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat! Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges!

Elektromos zuhany csaptelep vandálbiztos kialakítású zuhanyokhoz

Elsősorban olyan helyekre ajánljuk, ahol fontos szempont a víztakarékosság, a vandálbiztosság és a központi vezérelhetőség, például büntetés-végrehajtási intézetekbe, menekülttáborokba.

  • Vandálbiztos kialakítású, szereléséhez célszerszám szükséges.
  • A víz a csaptelep nyitása után a gyárilag beállított időtartamnak megfelelő ideig folyik.
  • Víztakarékos, mert a zuhany nem marad nyitva.
  • A vízadagolás a beállított időtartamon belül, nyomógomb megnyomásával szüneteltethető.
  • A zuhanyzók használati ideje központilag korlátozható.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Külön zuhanykifolyó szükséges!

Paraméterek

Dobozméret 150x150x80 mm
Tápfeszültség 24 V AC
Előlap típusa Frontcsavarozású
Előlap mérete 183x183 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Kimeneti vízcsatlakozás 1/2"
Érintésvédelmi osztály IP 44
Időzítés 30 mp (állítható 1-9999 mp)
Vízátfolyás Sarokszelep segítségével állítható
Funkciók ABS funkció (vízszolgálatás szüneteltetése)

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.