Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
UV-C levegő fertőtlenítő berendezés, 15 m2 hatóterülettel, 2x30 W-os fénycsővel
437.800 Ft + ÁFA ( 556.006 Ft )
Menny.:db

UV-C levegő fertőtlenítő berendezés, 15 m2 hatóterülettel, 2x30 W-os fénycsővel

437.800 Ft + ÁFA ( 556.006 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BKH6322221

Beltéri UV-C légfertőtlenítő, levegő sterilizáló készülék.

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

UV-C FiltAir levegő fertőtlenítő berendezés

Az UV-C FiltAir zárt terű légsterilizáló készülékcsalád hatékony meg oldást kínál a levegőben terjedő vírusok és bakteriális kórokozók rtalmatlanítására, miközben a helység rendeltetésszerűen használható, a bent tartózkodás biztonságos.
A berendezés a működés első fázisában mechanikus tisztítást végez, leválasztva a levegőben lévő szilárd szennyeződéseket, majd a második fázisban erős UV-C sugárzással elpusztítja a szűrőn átjutott kórokozókat. 

Az UV-C ultraibolya sugárzás a természetes fényspektrum rövidhullámú (253,7 nm) tartományába esik, amely megfelelő alkalmazás esetén biztonságosan és hatékonyan használható fertőtlenítésre, mivel roncsolja a kórokozók örökítőanyagát, megakadályozva azok további fertőzőképességét. Az UV-C fény hatására a besugárzott baktériumok, vírusok, gombaspórák az elnyelt energia következtében elpusztulnak, viszont az egyes kórokozók elpusztításához szükséges besugárzási dózis nagysága eltérő. Az Airvent által kiválasztott UV-C fényforrás alkalmazásával 99,99%-os csírátlanítás érhető el.

Alkamazási területek

Az UV-C FiltAir készülékcsalád használatát egészségügyi, vendéglátóipari, szépségipari, irodai, kiskereskedelemi, oktatási, kultúrális és sport létesítményekben, illetve egyéb közösségi terekben javasoljuk.

Előnyök

• Káros melléktermék nélkül semlegesíti a szűrőn átjutott kórokozókat.
• Sterilizálás során nem képződik ózon.
• Gyakorlatilag csíramentes levegőt bocsát ki.
• Előnyös légmozgatást hoz létre, ami lefelé sodorja a levegőben szálló részecskéket, és örvények nélkül folyamatosan a készüléken át megtisztítja a szoba levegőjét.
• Az UV-C sugárzók optikailag zárt térben foglalnak helyet. Ennek köszönhetően a berendezés bármilyen belső térben (pl. orvosi vizsgáló szobában, váróteremben, betegszobában)
folyamatosan használható. Ellentétben az orvosi környezetekben (pl. a műtőkben) elterjedt UV-C sugárzókkal, melyek használata során tilos a helyiségben tartózkodni. 

Paraméterek

Méretek 560x200x2180 mm
Tömeg 29 kg
Burkolat festett alumínium
Tápfeszültség 230 V, 50 Hz
Teljesítmény 71-77,5 W
Zajszint 25-36 dB
Ajánlott helyiségméret 15 m2 (max 45m3)
Légszállítás 50-200 m3/h

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.