Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
320.000 Ft + ÁFA ( 406.400 Ft )
Menny.:db

Vész- és szemzuhany kombináció, rozsdamentes

320.000 Ft + ÁFA ( 406.400 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK04070000000003

Vész- és szemzuhany kombináció álló kivitelben, húzókaros vészzuhannyal és karos, időzített szeleppel elátott szemmosóval, rozsdamentes acélból.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vészzuhany - szemzuhany kombináció

A szerkezet magába foglalja a vészzuhany, és a szemzuhany minden előnyét: vész esetén gyorsan, és hatékonyan használható, mindamellett helytakarékos és alkalmazásával kevesebb vízkiállást kell kialakítani a vízhálózatban. A vészzuhanyt a húzókar lefelé történő húzásával lehet nyitni. A víz a húzókar eredeti állapotának visszaállításáig áramlik át a speciális, nagy áteresztőképességű zuhanyfejen. A zuhanyfej rozsdamentes acélból készül. A szemzuhany a kapcsolókar bármely irányba történő elmozdításával működtethető. A kapcsolókar minden esetben visszaáll eredeti állapotba. A kar visszaállásától számítva a gyári időzítésnek megfelelő idő múlva a szemzuhany automatikusan elzár. A felfelé álló perlátorokat takarókupak fedi, amit működtetéskor a víz automatikusan lelök. A kupakok elrepülését lánc akadályozza. A szemzuhany tartozéka egy szűrős sarokszelep, mellyel a kívánt vízmennyiség beállítható.
A biztonsági zuhanyok működtetéséhez megfelelő hőmérsékletű, langyos víz biztosítása szükséges. 
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt a zuhanyt vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)! A terméket a lerakódásoknak megfelelően, ütemezve vízkőmentesíteni kell. Magas ásványi só koncentrációjú víz esetén a helyes működés nem garantálható. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani.

Zuhanyok, zuhanyrendszerek ipari alkalmazásra

Ajánljuk vegyi üzemekbe és minden olyan területre, ahol a szemet, arcot, testet ért veszélyes szennyeződéseket gyorsan el kell távolítani.

  • Rendkívül könnyen kezelhető
  • Könnyen tisztítható
  • Egyszerűen telepíthető

Paraméterek

Bemeneti vízcsatlakozás 5/4"
Méretek 2500x1080x255 mm
Medence mérete D250 mm
Gyári vízátfolyás 3 bar nyomáson 60 l/perc; 9,5 l/perc
Maximális dinamikus üzemi nyomás 4 bar
Maximális üzemi hőmérséklet 80° C
Lefolyó csatlakozás C5/4"

Csatolt dokumentumok

Személyesen átvehető

Csak személyesen vehető át !

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.