Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Art Relic Automatic, utcabútor jellegű, automatikus működésű köztéri illemhely, nyilvános WC

Art Relic Automatic, utcabútor jellegű, automatikus működésű köztéri illemhely, nyilvános WC

Cikkszám: BK31001000000001

Art Relic Automatic négyszög alaprajzú, utcabútor jellegű, automatikus működtetésű, akadálymentes köztéri illemhely.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 12.687 Ft

Okos WC (smart toilet) fülke akadálymentes kivitelben

Utcabútor jellegű, automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható köztéri illemhely, AUTOMATIC felszereltséggel. Rozsdamentes acél szerkezet, kőzetgyapot szigeteléssel, szendvicsszerkezetű lemezburkolattal, üvegszál erősítésű poliészter tetővel. A fülke a vandálbiztos, rozsdamentes acél berendezéseket tartalmazó vendégtérre, és a vezérlést, valamint a működéshez szükséges szerelvényeket tartalmazó szerviztérre tagolódik. A fülkék négyszögletes alaprajzzal készülnek. A külső burkolat és a tető színe két alapértelmezett színből választható: zöld (RAL6028) és csont (RAL1015). Lehetőség van továbbá színben harmonizáló dekorfólia elhelyezésére is, mely amellett, hogy fülke megjelenését teszi izgalmasabbá, védi is a felületet a sérülésektől.

Az illemhely használatához a fülke frontoldalán lévő beengedő modulon található intelligens érmevizsgálón keresztül tudjuk az üzemeltető által beállított, és az előlapon található kijelzőn megjelenített használati díjat kiegyenlíteni. A rendszer 16 féle érmét képes elfogadni a beállított pénznemeknek megfelelően, akár vegyesen is. A meghatározott összeg bedobását követően az automata tolóajtón keresztül léphetünk a vandálbiztos, rozsdamentes berendezéseket tartalmazó vendégtérbe. Lehetőség van a fizetés megszakítására is, ekkor az előlapon található nyomógomb segítségével a bedobott érméket visszaadja a rendszer. Ingyenes használat esetén ugyanez a nyomógomb használható az ajtó nyitására. A vendégtér kialakításánál fontos szempont volt, hogy mozgáskorlátozottak számára is kényelmesen használható legyen. Ennek megfelelően a WC-csésze és a kézmosó modul is könnyen megközelíthető kerekesszékkel. A WC öblítés és a kézmosó indítása is kézközelítéssel történik.
Használatot követően nyomógombbal nyitható az automata tolóajtó. A jelenlétérzékelésnek köszönhetően a rendszer érzékeli a beállított maximális használati időt (20 perc) túllépő használatot, az illetéktelen jelenlétet, valamint a rosszullétet. A használók biztonsága érdekében minden fülkében van segélykérő nyomógomb, és mechanikus vésznyitó.

A vendégtérben az alábbi berendezéseket találjuk:

A szerviztérben található minden olyan berendezés, mely a fülke működéséhez szükséges. A szerviztérben van lehetőség a működést befolyásoló paraméterek (pl.: használat díja, árfolyam, nyitvatartási idő, értesítési telefonszámok), valamint a különböző üzemmódok (normál, ingyenhasználat, szerviz, zárva) állítására is. Itt szabályozható továbbá a padló-, tető-, és küszöbfűtés, a hőlégfúvó, valamint a kábelfűtő rendszer is. A rendszer kommunikációs modullal rendelkezik, melynek segítségével a gyártó központi szerverén keresztül esemény- és állapotjelentéseket képes továbbítani az üzemeltető részére SMS üzenetben. A rendszer SMS üzenetben jelzi többek között a fagyveszélyt, áramkimaradást, vízhiányt, dugulást, segélykérést, vendégtéri rosszullétet, szerviztéri riasztó élesítést és hatástalanítást. A gyártótól bérelhető, havidíjas WC-Guide rendszeren keresztül böngésző használatával nyomonkövethető a fülkék aktuális állapota számítógépen, tableten és okostelefonon is. A WC-Guide rendszer használatával, az SMS üzenetek mellett, a központi szerver e-mail üzenetek formájában is képes jelentéseket küldeni az üzemeltető részére.

A nyilvános WC fülke opcionális (feláras) kiegészítői

Az illemhelyekhez opcionálisan rendelhető kiegészítőkkel kényelmesebbé és biztonságosabbá válthat az illemhelyek használata és üzemeltetése. A szükséges szerkezeti kialakítások miatt az opcionálian választható kiegészítők csak a komplett fülkével együtt rendelhetők, az utólagos beépíthetőségre nincs lehetőség.

A köztéri illemhelyekhez opcionálisan rendelhető kiegészítőkről az alábbi oldalon találhat további információkat:

Automatikus nyilvános WC új generációja

Paraméterek

Hosszúság 3540 mm
Szélesség 2400 mm
Magasság 3055 mm
Tápfeszültség 3x400 V, 50 Hz + N +F
Biztosíték igény 3x16 A lomha
Vízellátás 3/4"
Vízelvezetés D110 mm

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.