Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
86.300 Ft + ÁFA ( 109.601 Ft )
Menny.:db

Falra szerelhető rozsdamentes ivókút I5261M típusú nyomógombos fejjel, 180 mm-es takaró szoknyával

86.300 Ft + ÁFA ( 109.601 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01455000000002

Ivókút rozsdamentes acélból, falra szerelhető kivitelben, 180 mm-es takarószoknyával, nyomógombos, bekapásátlós ivókútfejjel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút falra szerelhető változatban, bekapásgátlós fejjel

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is.
A bekapásgátlós fejjel ellátott ivókútfej a nyomógomb nyomvatartásáig adagolja a friss vizet, a gomb elengedését követően azonnal elzár. 
Ivókútjaink ezen változata a fokozott vandálbiztosság érdekében hosszabb takarószoknyával készül.

Fali ivókút közösségi helyekre

A formatervezett, kerekített íveknek köszönhetően ideális megoldás a nagy személyforgalmú helyeken pl.: iskolákban, fürdőkben, üzemekben, ahol fontos, hogy a berendezés sarkai ne okozzanak sérülést. A bekapásgátlós fejjel szerelt ivókutak kitűnően alkalmazhatók óvodákban, iskolákban.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek