Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Falra szerelhető rozsdamentes ivókút I5261M típusú nyomógombos fejjel, 180 mm-es takaró szoknyával
87.800 Ft + ÁFA ( 111.506 Ft )
Menny.:db.

Falra szerelhető rozsdamentes ivókút I5261M típusú nyomógombos fejjel, 180 mm-es takaró szoknyával

87.800 Ft + ÁFA ( 111.506 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: BK01455000000002

Ivókút rozsdamentes acélból, falra szerelhető kivitelben, 180 mm-es takarószoknyával, nyomógombos, bekapásátlós ivókútfejjel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút falra szerelhető változatban, bekapásgátlós fejjel

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is.
A bekapásgátlós fejjel ellátott ivókútfej a nyomógomb nyomvatartásáig adagolja a friss vizet, a gomb elengedését követően azonnal elzár. 
Ivókútjaink ezen változata a fokozott vandálbiztosság érdekében hosszabb takarószoknyával készül.

Fali ivókút közösségi helyekre

A formatervezett, kerekített íveknek köszönhetően ideális megoldás a nagy személyforgalmú helyeken pl.: iskolákban, fürdőkben, üzemekben, ahol fontos, hogy a berendezés sarkai ne okozzanak sérülést. A bekapásgátlós fejjel szerelt ivókutak kitűnően alkalmazhatók óvodákban, iskolákban.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Paraméterek

Anyag rozsdamentes acél
Felület fényes
Méretek 300x360x180 mm
Rögzítés falra szerelhető
Ivókútfej típus I5261M
Működtetés nyomógombos
Jellemzők bekapásgátló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek