Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
483.100 Ft + ÁFA ( 613.537 Ft )
Menny.:db

Falra szerelt 2 személyes sorkézmosó, mosdóvályú 1200x360 mm, infrás csaptelepekkel, termosztatikus keverővel

483.100 Ft + ÁFA ( 613.537 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK05402000000004

Sorkézmosó 2 személyes, falra szerelhető kivitelben rozsdamentes acélból, infrás csaptelepekkel, termosztatikus keverőszeleppel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Rozsdamentes acél fali sormosdó, sorkézmosó, mosdóvályú

Falra szerelhető sorkézmosónk, támasztólábbal, rozsdamentes acélból készül, típustól függően két-, vagy három személyes kivitelben. A sormosdó tartozéka az infravezérlésű csaptelep is. Infravezérlésű mosdócsaptelepünk áramláskorlátozóval van szerelve, ezáltal rendkívül víztakarékos. A csaptelep a mosdóra szerelhető csapkifolyóból, a mosdó alá a falra szerelhető vezérlődobozból, a vízhálózatra csatlakoztatható szűrős sarokszelepből, mágnesszelepből és az összekötő flexibilis vízvezetékekből áll. A kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlődobozban elhelyezkedő mikrokontroller alapú vezérlőelektronika nyitja, majd kézelvétel után a beprogramozott idő elteltével zárja a mágnesszelepet. A termék tartozéka a termosztatikus keverőegység is, mely állandó hőmérsékletű melegvizet biztosít a bejövő hideg- és melegvíz megfelelő arányú keverésével. A kívánt hőfokot a termosztatikus keverőszelep forgatógombjával lehet beállítani. Beüzemeléskor ügyelni kell arra, hogy a két bemenő ág között ne legyen nagy nyomáskülönbség, mert ellenkező esetben a keverőegység nem működik megfelelően.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. A mosdómedence rozsdamentes kivitelű, mely hosszú élettartamot, és könnyű tisztíthatóságot biztosít.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat!

Higiénikus felület ipari felhasználásra

Elsősorban vágóhidak és húsfeldolgozó üzemek számára ajánlott, de alkalmazható bármely egyéb területen is (pl.: nagykonyhák, stb.).

  • rozsdamentes kialakításnak köszönhetően higiénikus
  • masszív kialakítás
  • termosztatikus keverőszeleppel állítható vízhőmérséklet
  • víztakarékos, érintésmentes működés

Paraméterek

Anyag rozsdamentes acél
Méretek 1200x360x800 mm
Medence belső mérete 1137x258x124 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Lefolyó csatlakozás DN32 mm
Tápfeszültség 230 V AC
Érzékenység 20 cm (állítható)
Érzékelési idő 0,1 mp
Utánfolyási idő 3 mp
Vízellátás kevert vagy hideg

Raklapos áru

Szállítás csak raklapon !

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek