Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
91.050 Ft + ÁFA ( 115.634 Ft )
Menny.:db

Infrás töltő mosogató csaptelep, hideg és meleg vízre, 230 V AC

91.050 Ft + ÁFA ( 115.634 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK03174000000001

Infrás töltő mosogató csaptelep álló kivitelben, hideg és meleg vízre, keverőkarral, forgatható kifolyóval, hálózati működtetéssel elsősorban nagykonyhai alkalmazásra.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás csaptelep mosogatókhoz

Infravezérlésű töltő mosogatócsaptelepünk áramláskorlátozóval van szerelve. A termék a mosogatóra szerelhető speciális ívű csapkifolyóból, a mosogató alá a falra szerelhető vezérlő-elektronikatartó dobozból, a vízhálózatra csatlakoztatható szűrős sarokszelepből, mágnesszelepből és az összekötő flexibilis bekötőcsövekből áll. A krómozott, beépített infraérzékelő fejjel ellátott csapkifolyó porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. A csaptelep szerkezeti felépítésének megtervezése során figyelembe vettük a nagykonyhai igényeket is. Az átfolyó víz hőmérsékletét a csaptelep alsó részén található keverőkarral lehet szabályozni. Az infraablak elé tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlődobozban elhelyezkedő mikrokontroller alapú vezérlőelektronika nyitja a mágnesszelepet, majd beprogramozott idő elteltével zárja azt. A fix vízáteresztésnek, illetve az időzítés változtathatóságának köszönhetően beállítható adott mosogatómedence űrtartalmához, így a csaptelep kiválóan alkalmas medencetöltésre. Amennyiben a felhasználó az időzítés lejárta előtt meg szeretné állítani a vízfolyást, újra az infraablak elé kell tennie a kezét, ekkor az elektronika zárja a mágnesszelepet.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap érintésmentes működtetéssel

  • A vízcsap működése teljesen higiénikus és automatikus, hiszen a víz vételezése kézérintés nélkül lehetséges.
  • A víz a csaptelep elhagyása után a gyárilag beállított időtartamnak megfelelő ideig folyik.
  • Víztakarékos, mert a vízcsap nem marad nyitva, ugyanakkor az áramláskorlátozó maximalizálja az átfolyó víz mennyiségét.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • A vezérlő elektronikus kártya a vezérlődobozon belül egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést.
  • A berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a kifolyóba épített diódák elé speciális, csak infrafényt áteresztő műanyag védőablak került beépítésre.

Paraméterek

Vízellátás Hideg-meleg vízre
Bemeneti vízcsatlakozás C1/2"
Tápfeszültség 230 V AC
Méretek 385x185x54 mm
Dobozméret 170x125x77 mm
Érintésvédelmi osztály IP 44
Vízátfolyás 8 l/perc
Érzékenység 20-60 cm (állítható)
Észlelés 0,1 mp
Utánfolyási idő állítható

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.