Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játszótéri nyilvános WC-k dekorációja (ajánlás)

Játszótéri nyilvános WC-k dekorációja (ajánlás)
A közösségi felületeken egyre több szó esik a közterületi nyilvános WC-k szükségességéről. Az igény egyértelmű, szükséges, hogy parkokban játszótereken, parkolókban bringaútvonalak mentén, vagy egy köztér félreeső sarkában legyen a mai kornak megfelelő higiénikusan működő nyilvános WC.

Ha már van, akkor a nyilvános WC legyen technológiailag korrekt, higiénikus, mozgásukban korlátozottak is szabadon használhassák, minimális felügyelet, illetve karbantartás mellett legyen üzemeltethető és nem utolsó sorban megjelenésében illeszkedjen ahhoz a helyhez ahova telepítésre kerül az illemhely.

Ebben a cikkünkben a környezethez való illeszkedés lehetőségeivel foglalkozunk. Az utcabútor jellegű, sorozatban gyártott illemhelyek esetében a szín és a határoló felületeken elhelyezett fotó vagy grafika, amellyel hangulatosabbá, vagy akár figyelemfelhívóbbá tehetjük a létesítményt.

Játszótéri nyilvános WC-k

A látványterv alapjául szolgáló festmény Koday László munkája. További munkái ITT érhetők el!

Illés Márta festőművész munkája alapján

A látványterv alapjául szolgáló festmény Illés Márta munkája. További munkái ITT érhetők el!

Nyilvános WC-k játszótéri környezetbe 

Fotók elhelyezésére már jó pár példát tudunk bemutatni, azonban grafikára és festményre most mutatunk be néhány lehetséges megoldást. Az itt látható illemhelyeken elhelyezett grafikák és festmények, Illés Márta és Koday László festőművészek munkái.

A nyilvános WC környezethez való illesztését megoldhatjuk úgy is, ha egyedi épületet terveztetünk, amelyben azonban ugyanaz a technológia, modulonként van telepítve, mint amelyek a sorozatban gyártott illemhelyekben már megoldásként jelen van. Ebben az esetben nagyon fontos az építész tervező és a WC modulok tervezőjének együttműködése, hogy a látvány és a technológia harmonikus működést és használhatóságot eredményezzen.

Játszótéri nyilvános WC-k

Egyedi, faburkolatú WC épület, ami jól illeszkedik a játszótéri fa játékokhoz. További fotók a Referenciák menüpont alatt érhetők el!

Egyedi elképzelések alapján, nem csak játszóterekre, de települések vagy városrészek számára is készítünk, a hely hangulatához jobban illeszkedő fólia-variációkat. Jó példaként szolgálhatnak erre a Tokajban vagy éppen Monoron kihelyezett fényképfelvételekkel dekorált illemhelyeink is.

Tokaj köztéri illemhely

Egyedi fotófóliával ellátott köztéri WC Tokajban. További fotófóliás illemhelyeink a Referenciák menüpont alatt érhetők el!

Kérjük, amennyiben nyilvános WC telepítési tervei vannak és egyedi megjelenést kíván adni az illemhelynek, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!